Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Violinundervisning i Brønshøj

Musikundervisning.dk udbyder undervisning i violin for alle uanset alder og niveau. Kom i gang med at spille violin her!

Musik i Brønshøj

Music House-Brønshøj er en musikforening, som arrangerer koncerter i kulturhuset Pilegården. Foreningen arrangerer rytmiske koncerter af høj international kvalitet til glæde for det voksne publikum. Så ønsker du at blive en del af musikken i Brønshøj, er du kommet til det helt rigtige sted. Musikundervisning tilbyder undervisning inden for en lang række instrumenter i og omkring Brønshøj.

Violinundervisning i Brønshøj

Violin er et meget brugt instrument inden for især klassisk musik og folkemusik. Violinundervisningen hos Musikundervisning.dk tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. Undervisningens formål er at skabe grundlag for musikalsk udfoldelse på instrumentet. For at få glæde af at spille selv og sammen med andre, er det vigtigt, at man først lærer sit instrument godt at kende. Dette sker ved at underviseren har fokus på den enkelte elevs behov og sammensætter undervisningen herefter.
Musikundervisning.dk tilbyder også undervisning i cello i Brønshøj, som ofte kaldes violinens storebror.

Violinen og dens historie

Violinen har siden 1600-tallet haft en fremtrædende rolle inden for både solo- og sammenspil i orkester. Violinen er uundværlig i symfoniorkesteret og i folkemusikken, men er også at finde i jazzmusikken. De senere år har violinen også optrådt i populærmusik som f.eks. pop. Man spiller på violinen, ved at stryge hen over strengene med en bue, mens den holdes mellem hage og skulder. Strygeteknikken og fingrenes placering på gribebrættet er alt afgørende for tonens art og klang. Gribebrættet har ingen bånd, som man kender det fra f.eks. guitar, så det kræver en nøjagtig placering af fingrene når der spilles.
Hvis du står og mangler svar på nogle spørgsmål, så kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog