Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Blokfløjteundervisning i Esbjerg

Du starter almindeligvis med at spille på sopranblokfløjte. Efter et par år kan du begynde at spille på alt- og tenorblokfløjte og til sidst basblokfløjte. Allerede fra første lektion arbejdes der med blæseteknik, rytme og tonedannelse og dette fortsættes kontinuerligt.
Du vil i undervisningen blive præsenteret for mange forskellige stilarter. Til at starte med spiller du enkle og kendte sange, og efterhånden udvides dit repertoire med musik fra såvel den rytmiske som den klassiske genre. Du skal have et godt instrument og bør købe det i samråd med din lærer, men som udgangspunkt skal din blokfløjte have det der hedder et barokgreb. En god plastfløjte er i mange tilfælde bedre end en billig træfløjte, men vi anbefaler at du skifter til en god træfløjte efter nogle år.

Fløjter

Fløjter er en af to typer af træblæsere - den anden type er rørbladsinstrumenter. De første træblæsere var lavet af træ, men i dag findes der træblæsere lavet af både træ, metal og plastic. På fløjter dannes lyden ved, at man blæser luft mod en skarp kant, som sætter luften i svingninger. På tværfløjter, piccolofløjter og panfløjter sidder den skarpe kant uden på fløjten, dvs. luftstrømmen bevæger sig direkte fra musikerens læber til den skarpe kant. På blokfløjter og swanee fløjter sidder den skarpe kant inde i fløjten. Mange fløjter er forsynet med en række fingerhuller, som man kan åbne og lukke og derved ændre tonehøjden. Tonehøjden og klangfarven kan desuden påvirkes af blæsestyrken og læbestillingen.

Ønsker man at lære et andet instrument tilbyder vi bl.a. også undervisning i tværfløjte i Esbjerg.

Kontor i Aarhus

Musikundervisning.dk er en online musikskole, men vi har et fysisk kontor i Aarhus. Her sidder vi klar til at hjælpe dig, hvis der opstår problemer eller du har spørgsmål. Vi hjælper også gerne med at finde det helt rette instrument til dig, når du skal ud og købe et nyt. Du kan kontakte os på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder