Trommeundervisning i Graasten
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Trommerundervisning i Graasten

Trommeundervisning i Graasten ved Musikundervisning.dk er en fleksibel måde at blive bedre til at spille trommer.

Få trommeundervisning i Graasten

Musikundervisning.dk tilbyder trommeundervisning i og omkring Svendborg. I undervisningen arbejdes der hovedsageligt med den rytmiske genre. Trommesættet er et vigtigt instrument i alt rytmisk musik. Instrumentet er med til at holde musikken i gang, og hjælper de andre musikere med at holde takten. Trommeslageren er derfor altid populær. I undervisningen vil du prøve kræfter med genre som f.eks. jazz, pop, rock, og du vil lære nogle fede breaks og soloer, der vil få alle til at vippe med foden. Derudover har vi kvalificerede undervisere, så vi sikrer dig den bedste trommeundervisning.

Hvordan foregår undervisningen?

Du booker din undervisning i fællesskab med din undervisning, så i kan blive enige om, hvor ofte og hvornår undervisningen skal foregå. Det er helt op til dig, om det skal være hver uge, hver anden uge eller en fast ugedag. Selve undervisningen foregår hjemme ved underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller ved eleven, alt efter hvilke ønsker og muligheder den enkelte underviser har. Det er muligt at få enten 30, 45 eller 60 minutters undervisning, her kan underviseren også være behjælpelig med at vurdere, hvad der er bedst for lige præcis dig ift. alder, niveau og ambitioner.

Få rabat med klippekort

Hvis du ønsker at modtage et længerevarende undervisningsforløb hos Musikundervisning.dk og at undgå at betale hver gang, så er det en fordel, at købe et klippekort. Her kan du få henholdsvis 5, 8 eller 10 % rabat på undervisningen, alt efter om du vælger at købe 10, 20 eller 25 klip. Du har desuden mulighed for at vælge lektioner af 30, 45 eller 60 minutters varighed, alt efter hvad den enkelte elevs behov og ønsker er. Hvis du ønsker at prøve kræfter med et andet instrument, kan du her se, hvilke andre instrumenter Musikundervisning.dk tilbyder i Gråsten.

Kontakt

Musikundervisning.dk kan både hjælpe dig med at bestille et klippekort, at finde den rette underviser eller hvad den rette læsning er for dig. Så du er du altid meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog