Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Store musikoplevelser i Grenaa

Grenaa er bl.a. kendt for at have Kattegatcenteret, hvor man kan se mange store og små saltvandsfisk på tæt hold. Derudover kan man i Grenaa finde kulturhuset Pavillonen, som er samlingspunkt for byens underholdning, kunstudstillinger og musik. Her kan man bl.a. opleve Anne Linnet, Go Go Berlin og Rasmus Walter.
Grenaa gymnasium har lavet et koncept ved navn Frivillig musik, hvor unge kan komme og deltage i sang eller forskellige former for sammenspil efter skoletid. Så ønsker du at blive en del af musikken i Grenaa, er Musikundervisning.dk det rette sted.

Undervisning i musikproduktion i Grenaa

Undervisning i musikproduktion er for dig, som har lyst til at vide noget om, hvordan man laver musik på en computer, og for dig, som vil lære noget om at producere og mixe musik. Undervisningen er fra ca. 10 års alderen, og på alle niveauer. Der tages udgangspunkt i den enkelte elevs behov, hvad enten det er de tekniske eller kreative behov.
For øvede musikere med erfaring inden for brug af computer, kunne undervisningen have mere karakter af coaching i forhold til udtryk. Der undervises i et professionelt producerstudie eller hjemme hos eleven, alt efter hvad underviseren tilbyder, og hvad eleven ønsker.

Har du brug for hjælp?

Ønsker du hjælp til at finde den rette underviser, som passer til dig eller dit barn, eller har du blot nogle spørgsmål til ovenstående, så kan du ringe til Musikundervisning.dk på kontoret på tlf.: 50 50 12 03 eller sende os en mail på: [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder