Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Basunderviser i Hirtshals

Musikundervisning.dk søger dygtige og erfarne basundervisere i Hirtshals. Læs mere om samarbejdet her!

Vi mangler basundervisere i Hirtshals!

Brænder du for at undervise i bas? Ønsker du at andre foretager det administrative arbejde? Eller ved du måske ikke helt hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye baslærer! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning for både elever og undervisere, så vi kan få mere musik i Danmark.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele Danmark, og vores mission er at få mere musik! Derfor skal vi bruge basundervisere i Hirtshals!
Hvis du har en musikalsk uddannelse og erfaring med at undervise i bas, så kan du blive basunderviser i Hirtshals. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så vi giver mulighed for fleksible løsninger, både for elev og underviser.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Står du med nogle spørgsmål? Eller ønsker du blot en samtale om samarbejde med Musikundervisning.dk? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os på alle hverdage. Musikundervisning.dk kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog