Undervisere i Cello, Hjortshøj

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 157,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Musik i Hjortshøj

Hjortshøj festival er en støttefestival skabt med henblik på at samle ind til inklusionsprojektet Vimby, i Andelssamfundet i Hjortshøj. Den har fundet sted i en del år, og er kendetegnet ved et program af høj kunstnerisk kvalitet. Med hjælp fra ca. 400 frivillige og over 60 optrædener af bands, teatergrupper, forfattere, gøglere og andre, er festvalen ikke blot en fantastisk kunstnerisk begivenhed i Hjortshøj, men trækker tråde ud over hele landet.
Musikundervisning tilbyder undervisning i en lang række instrumenter i Hjortshøj. Man kan f.eks. få:

Info om celloen

Celloen er et dejligt dybt og varmt klingende instrument, som bliver brugt i mange genrer, dog primært i klassisk musik. Den hører til strygeinstrumenterne, ligesom violinen gør det, og kaldes ofte for violinens storebror, på grund af sin form og opbygning. Celloen bliver brugt som basinstrument i violinfamilien. Man holder instrumentet lodret mellem knæene, og spiller med overhåndsgreb på buen.

Klippekortet

Musikundervisning.dk kan nu tilbyde et klippekort til vores undervisere. Du kan købe et klippekort på hhv. 10, 20 eller 25 lektioner, og dermed få 5 %, 8 % eller 10 % i rabat på din undervisning. Så har du planer om et længere undervisningsforløb, råder vi dig til at købe et klippekort, for at få rabat. Køber du et klippekort, er du ikke bundet til at skulle modtage undervisning inden for et par uger, men du kan planlægge den, lige som du ønsker det. Selve undervisningen foregår i et tilknyttet øvelokale, ved underviseren selv eller i nogle tilfælde også hjemme ved eleven. Har du nogle spørgsmål til ovenstående, kan du altid kontakte kontoret hos Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. .

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder