Introlektion - Sang for begyndere (April)

Anette Anette 4.8 (5)
Anettes hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Anettes profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Denne introlektion er første lektion til Anettes holdforløb. Her kan du se, om holdet er noget for dig. Tilmeld dig resten af forløbet lige her!
I trygge rammer lærer du de vigtigste basale teknikker inden for sang. Du vil få indøvet en sund vejrtrækning og kropsstøtte, så du hurtigt vil opleve at få en fri stemme med masser af klang.

Holdundervisning er en god måde at komme igang med at synge på, da man lærer meget af at observere de andre elever lave de forskellige øvelser, og fordi det kan opleves som både trygt og sjovt at udforske stemmen sammen med andre ligesindede.

Anette vil i undervisningen have fokus på:
- Vejrtrækning og kropslig støtte
- Klang
- Afspænding
- Arbejde med tekst og udtryk
- Pitch og toneformmelse
- At have det sjovt og nyde at synge

I skal desuden arbejde med masser af sjove kropslige øvelser, afspænding, arbejde med åndedrættet, så du fra starten lærer at bruge din krop helt rigtigt i din sang.

Hver lektion starter med at synge og lave øvelser sammen, og hver elev får tid til at arbejde solo med en sang efter eget ønske. Anette har altid sange parat, som I kan synge i undervisning, men som et godt udgangspunkt for sangtræningen opfordrer Anette også elever til selv at finde numre, de har lyst til at arbejde med.

Ønsker til sange sendes på mail inden forløbet samt fra gang til gang.

Om underviseren

Underviser siden
juli 2017
Gns. svartid
0 t. og 35 min.
Om
Anette er uddannet sanger og pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og underviser bl.a. efter Suzuki metoden og Cathrine Sadolins komplet...
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pris
199,00 kr.
Dato
21/03/18

Anbefalinger af Anette

4.8 (5)

Cita J.

Oprettet den 08/03/20

Vanvittig dygtig og god til at stille ind på lige præcis dit niveau og behov.

Natalie H.

Oprettet den 22/09/21

Anette er en super sød og virkelig dygtigt underviser! Hun hjælper mig med sang - og allerede efter 3 undervisninger, kan jeg mærke og høre forskel på min stemme 😍 Stor anbefaling herfra!

Marianne R. B. L.

Oprettet den 26/09/21

Jeg kan virkelig anbefale Anette! Hun er en meget dygtig klaver-lærer og et varmt menneske, som er tålmodig og særligt god til at møde en på ens niveau - og med det man kommer med, som man gerne vil have ud af undervisningen.