Ukulele for begyndere (Februar)

John S. John S. 5 (16)
Johns hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Johns profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Har du altid haft lyst til at lære at spille ukulele? Så er dette hold noget for dig!

Holdet er for begyndere, og ukulelen er et godt instrument at starte på, hvis man ikke har megen erfaring med at spille musik.

Undervisningen
John vil undervise jer i grundlæggende elementer som:

- Stemning af ukulelen
- Fingersætning
- Akkorder
- Rytmik
- Strumming
- Koordination

I vil spille gode sange bl.a. inden for genrerne pop, blues og folk, og eleverne er velkomne til at komme med ønsker om bestemte sange eller melodier.

John har en pædagogisk tilgang til undervisningen, og tager udgangspunkt i elevernes behov og ønsker. Han vil også anvende specielle teknikker og øvelser, som han personligt har udviklet til at forbedre din rytmik og koordination.

Medbring din egen ukulele

Minimumsalder: 18 år

OBS: Ingen undervisning i uge 7

Om underviseren

Underviser siden
januar 2016
Gns. svartid
Har en svartid på +100 timer
Om
John har været professionel musiker i over 30 år og har en lang erfaring bag sig som underviser. Han har spillet/indspillet med et utal af kunstnere s...
Lokation
Baggesensgade 4, C, 2200 København N
Pris
1183,00 kr. / 169,00 kr. per gang
Periode
19/02/18 - 09/04/18 (7 gange)

Anbefalinger af John S.

5 (16)

Jesper D.

Oprettet den 06/12/19

Rigtig fin lektion

Jakob B. K.

Oprettet den 16/03/20

Jeg spillede en del guitar i skole og gymnasium, men havde næsten ikke rørt den elektriske i 15-20 år... Efter lidt træning på egen hånd ville jeg gerne have prof hjælp til at få styr på strengene. John er virkelig god til at fange hvilket niveau, man er på, og hvad der skal til for at udvikle ens guitarspil - ud fra hvad man selv har lyst til! Min læringskurve blev pludselig meget 'stejl', jeg kunne hurtigt komme til at lære sange, som jeg havde troet var for svære kort forinden. Det giver en masse selvtillid :-) On-line guitar. Jeg tror, at jeg var Johns første elev via web-interfacet. Det fungerer overvejende rigtig fint. Vær opmærksom på lokal opkobling. Vi havde nogle gange problemer, men det virker til at have ligget i lav bit-rate hos mig.

Thomas M.

Oprettet den 15/09/20

I en moden alder startede jeg hos John, stort set uden nogen erfaring i guitar. Jeg har nu gået hos ham i over 2 år, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg har lært langt mere, end jeg ville have gjort på egen hånd. John er rigtig god til at finde numre som både falder i min smag og teknisk er tilpas udfordrerne, hvilket har betydet at jeg har kunnet bibeholde min motivationen. Kombinationen af Johns pædagogiske tabulatorer og medfølgende lydfiler har været en meget stor hjælp. Endelig er det altid behageligt at blive undervist af John, så mine varmeste anbefalinger til John og god fornøjelse.