Forberedende kursus til Musikvidenskab, MGK og andre musikskoler i Aalborg

Camilla F. Camilla F. 4.5 (3)
Camillas hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Camillas profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Drømmer du om at læse musik, men føler du ikke, du har ordentligt styr på teorien til optagelsesprøven? Så meld dig på dette kursus og bliv helt klar til din optagelsesprøve!

På kurset vil du få trænet de almene musikkundskaber som kræves til optagelsesprøven på MGP, Musikvidenskab eller øvrige musikuddannelser.

Undervisningen
Elementer i undervisningen bliver blandt andet:
- Nodesystemet
- Becifring
- Skalaer
- Hørelære
- Rytmer
- Intervaller

På kurset vil Camilla gennemgå og øve de forskellige elementer i optagelsesprøven med jer – men kurset kan dog justeres efter ønsker og behov. Det indebærer både teori, hørelære, klaver- og sangøvelser. Det teoretiske vil bl.a. bestå af at bestemme tonearter og intervaller. Hørelære-delen kommer bl.a. til at indeholde rytmiske og melodiske gengivelser, bestemmelse af intervaller og treklange. Den mere praktiske del af kurset kommer til at bestå i sang- og klaverøvelser, herunder prima vista sang og nodespil.

Medbring papir og kuglepen/blyant


Om underviseren

Underviser siden
november 2016
Gns. svartid
2 t. og 18 min.
Om
Hvad kan man forvente af min undervisning? Jeg tror på, at musik kan give os alle sammen noget specielt, men hvad det er, eller i hvilket omfang man ...
Lokation
Hjulmagervej 28, 9000 Aalborg
Pris
99,00 kr.
Dato
06/11/17

Anbefalinger af Camilla F.

4.5 (3)

Jakob A. M.

Oprettet den 23/09/19

Camilla samarbejder med en ung STU elev, der er i forløb i Væksthuset. Jeg får kun roser og gode ord omkring Camilla fra STU elev i Væksthuset. Hun er dygtig, rummelighed og forstående og god til at lære fra sig. Derudover er hun god til at give besked og samarbejde ift. koordinering. Jeg kan kun anbefale Camilla til andre.

Per M.

Oprettet den 17/09/19

Meget kompetent ,venlig og professionel

Kamilla M. N.

Oprettet den 09/10/19

Rigtig god, Camillas ro og tålmodighed passer perfekt til mig. Hendes professionelle undervisning har allerede nu fået mig længere end jeg havde forventet.