Rytmisk sang for mænd (Januar)

Mette M. Mette M. 5 (5)
Mettes hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Mettes profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Er du mand, og kunne du tænke dig at synge sange på et mandehold? Dette hold er for mænd, som uanset niveau, kan komme og synge ”mandesange”!

OBS: Billig prøvelektion tilknyttet dette holdforløb. Læs mere her!

Du har her mulighed for at finde din indre crooner frem, når vi synger fx jazz. Du vil også lære, hvordan du holder din egen stemme, når vi synger flerstemmigt kor. Tag gerne en sang med, som du synger for de andre, og så arbejder I med den sammen og udvikler jer fremad.

Kom og få sunget med andre mænd og prøv stemmen af sammen. Mette er en dygtig og erfaren underviser, som med garanti vil give dig et inspirerende og spændende sangforløb. Tag din kollega, far, eller bedste ven med og gå til sang sammen - eller deltag selv og mød andre sangelskende herrer - vi lover, at det bliver sjovt!

Om underviseren

Underviser siden
juni 2014
Gns. svartid
14 t. og 14 min.
Om
Mette er uddannet sanger fra Rytmisk musikkonservatorium og har gemmen årene selv sunget både i klassisk kor, Vocal Line, soul, jazz, rock, folk og er...
Lokation
Grønnegade 63, Baggård, 8000 Aarhus C
Pris
1393,00 kr. / 199,00 kr. per gang
Periode
30/01/18 - 20/03/18 (7 gange)

Anbefalinger af Mette M.

5 (5)

Frederikke S. M.

Oprettet den 20/11/19

Jeg tror ikke, at man IKKE kan lide Mette. Hun er hjertevarm, og man føler sig ufattelig tryg i hendes undervisning. (Også selvom man er nybegynder) God til at forklare og til at finde passende sange samt øvelser til ens stemme. Stor anbefaling herfra.

Agnes R. N.

Oprettet den 30/03/22

Hver lektion med Mette har været som at give en gave til sig selv. Man træder ind i et trygt rum med god energi og en utrolig dygtig underviser og sanger, der lige ved hvad hun skal sige og gøre for at man bliver bedre.

Benedikte Hvam

Oprettet den 17/03/15

Jeg haft en rigtigt god undervisning hos Mette, hun er super god til at finde sange der passer til ens toneregister. Jeg er super tilfreds