Ukulelehold for børn (Oktober)

Tobias Tobias
Tobiass hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Tobiass profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Dette er et hold for børn (7-12 år), som gerne vil lære at spille ukulele. Undervisningen foregår i trygge rammer sammen med andre børn, der heller ikke har prøvet det før.

Ukulelen er et forholdsvist nemt instrument at starte med. Eleverne kommer på dette hold igennem alt det basale på ukulelen. Der undervises i akkorder, de fleste skalaer, at læse tabs og noder.

I kommer også til at arbejde med basale musikalske elementer, som rytmefornemmelse og det at synge og spille på samme tid.

Medbring egen ukulele

Om underviseren

Underviser siden
marts 2014
Om
Tobias har spillet 'ukulele siden han var 8 år og har altid været interesseret i næsten alt slags musik. Han har gået på konservatoriet i Odense, som ...
Lokation
Heimdalsgade 4, 2200 København N
Pris
1183,00 kr. / 169,00 kr. per gang
Periode
10/10/17 - 05/12/17 (7 gange)

Anbefalinger af Tobias

Pia Juul

Oprettet den 15/08/15

!

Mikael Hoffmann

Oprettet den 20/08/15

Tobias er både dygtig og venlig. Han har en meget pædagogisk måde at undervise på. Han kommer til tiden og er fleksibel med ændringer af tidspunkter. Det var mig, der startede på at spille Ukulele, men min datter på 5 år er blevet fanget af det, og får nu også undervisning af ham sammen med mig. Jeg vil varmt anbefale Tobias.

Siri

Oprettet den 10/09/15

Med et fuldkomment nærvær, møder Tobias een der, man er -teknisk, musikalsk, menneskeligt. Han er en opmuntrende og anerkendende underviser, som jeg håber flere vil give sig mulighed for at oplevele. Personligt, håber jeg på mange flere stunder med ham, og har efter blot første undervisningsgang, mærket et stort fremskridt i mit eget spil. Tak!