Guitar for begyndere i Roskilde (Januar)

Kasper H. Kasper H. 4.7 (6)
Kaspers hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Kaspers profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Kaspers undervisning tager udgangspunkt i elevens niveau, genre og ambitioner.

OBS: Billig prøvelektion tilknyttet holdforløbet. Læs mere her!

Guitarhold er et socialt erkendelsesrum. Flere øjne og hoveder samtidig giver mulighed for at flere spørgsmål kan stilles og besvares. Den sociale kontekst kan samtidig være en motiverende faktor for, at den enkelte elev holder fast ved guitarspillet. Man er ikke længere alene om udfordringerne, og det giver styrke både at spille foran og sammen med andre. Holdundervisning åbner op for sammespilsmulighed, og for at elever både kan lære fra læreren og fra de andre elever på samme tid

I undervisningen inddrages blandt andet:
- Teori
- Sammenspil
- Improvisation
- Lyd- og videooptagelse

Og hver lektion har en overskrift med forskellige udgangspunkter i guitarspil, herunder bl.a.:
- Guitarens opbygning, stemning, spille- og håndstilling
- Akkorder/becifring & TAB
- Anslag, strumming, takt, puls/rytme, fingerspil, plekter, genre
- Sammespil, spil med sang.

Alle lektioner starter med en kort opsummering af det foregående, før der tages hul på det næste. Der udleveres desuden papir med relevant teori og øvelser.

Minimumsalder: 15 år

Om underviseren

Underviser siden
januar 2014
Gns. svartid
8 t. og 18 min.
Om
Kasper er uddannet musiklærer og har praktiseret undervisning i klassisk guitar, allround guitar, elguitar, el-bas og sammenspil i +20 år. Han har spi...
Lokation
Møllehusvej 110, st. t.h., 4000 Roskilde
Pris
954,00 kr. / 159,00 kr. per gang
Periode
29/01/18 - 19/03/18 (6 gange)

Anbefalinger af Kasper H. 4.7

Christian P. L.

Oprettet den 16/10/19

Kasper er en utrolig dygtig og kompetent underviser. Han er meget pædagogisk i sin tilgang til at lære fra sig og virkelig interesseret i at man lære at spille. Han øger niveauet ligeså stille som man bliver bedre og ser hurtigt de steder hvor man har brug for ekstra støtte. Man får som elev også selv mulighed for at præge hvilke sange man vil lære, hvilket gør det meget motiverende at spille sammen Kasper. Med hans glade smil og den altid gode atmosfære han skaber, vil jeg til enhver tid anbefale Kasper. Jeg glæder mig hver gang jeg skal spille med ham og går altid derfra med en lyst til at spille og lære endnu mere.

Karina Ø.

Oprettet den 25/10/22

Kasper giver sig god tid til nye elever som os der er helt nye indenfor musikverdenen. Han er utrolig tålmodig og meget fleksibel. Kasper er super god til børn og har mange forskellige kompetencer indenfor musik. Vi er rigtig glade for at have kasper som underviser.

Thomas A. W.

Oprettet den 12/11/19

Ganske flink og fleksibel.