Prøvelektion - Musicalsang og -performance (December)

Katrine Katrine 5 (6)
Katrines hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Katrines profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Dette er en prøvelektion til kurset "Musicalsang og -performance" med vores underviser Katrine.

Læs mere om "Musicalsang og -performance (Januar)" lige her!


Kurset henvender sig til unge eller voksne, der søger ind på kunstneriske uddannelser, herunder Den Danske Scenekunstskole og Det Danske Musicalakademi. Det kan også være, at man blot er interesseret i at få en dybere forståelse for musik og musikalske sammenhænge samt det dramatiske udtryk i udførelsen af musikken.

Om underviseren

Underviser siden
august 2015
Gns. svartid
2 t. og 16 min.
Om
• Lige nu har jeg kun afbudstider. Der er nye ledige tider fra starten af august • Helt kort om mig Jeg er uddannet fra Den Danske Scenekunstsko...
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pris
39,00 kr.
Dato
18/12/17

Anbefalinger af Katrine

5 (6)

Emilie B.

Oprettet den 29/10/19

Jeg vil klart anbefale Katrine pga. hendes dygtighed og varme væsen. Det har været en ægte fornøjelse at gå til sang hos hende.

Christine J.

Oprettet den 01/05/22

Utrolig dygtig sanglærer og virkelig et dejligt menneske at arbejde sammen med. Jeg har haft Katrine som sanglærer siden 2017 og jeg kan slet ikke forstille mig en hverdag uden. En af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget er, at starte til undervisning hos hende!

Thea B.

Oprettet den 13/09/22

Katrine er en af de dygtigste - hvis ikke dygtigste - sangundervisere, jeg har haft. Jeg har på kort tid lært en masse teknikker, der har løftet mit niveau væsentligt. Ikke nok med at hun er fantastisk til at lære fra sig og højt kvalificeret, så er hun også et meget sympatisk menneske, der evner at straks fjerne al nervøsitet, du måske føler, inden I går i gang. 6 ud af 5 stjerner herfra :-)