Seniorguitar for begyndere (oktober)

Max W. Max W. 4.9 (8)
Maxs hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Maxs profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Er du helt ny på guitaren, og vil du gerne have en god indføring i guitarspillet? Så er du havnet det rette sted! Dette er nemlig et hold for dig, som gerne vil lære at spille guitar helt fra bunden.

På dette hold gennemgår I helt basale øvelser på guitaren. I vil lære om akkorder, fingerspil, greb og gode tricks til let at komme i gang med spillet.

Som titlen antyder, er holdet for seniorer, og undervisningen vil foregå i et hyggeligt miljø med en pædagogisk tilgang til læringen.

Alle kan være med, men holdet er tilrettelagt, så helt grønne nybegyndere på guitaren kan være med.

Medbring din egen akustiske guitar og evt. ønsker til sange eller melodier, du gerne vil lære.

Hvis du godt kunne tænke dig at starte på holdet, men er lidt mere øvet end en nybegynder, kan du tilmelde dig vores andet guitarhold for let øvede.
Find holdet her på siden eller send en besked - så kan vi hjælpe dig med at tilmelde dig det rigtige hold!


Undervisningen varer 55min.

Om underviseren

Underviser siden
august 2016
Gns. svartid
5 t. og 0 min.
Om
Max er en dygtig og anerkendt guitarist/sanger der siden slut 80’erne har spillet mere end 120 jobs årligt. Siden 2004 har han været udøvende professi...
Lokation
Montanagade 29, E, 8000 Aarhus C
Pris
1044,00 kr. / 174,00 kr. per gang
Periode
25/10/17 - 28/11/17 (6 gange)

Anbefalinger af Max W.

4.9 (8)

Jonas B.

Oprettet den 04/11/19

Hej. Jeg voksen let-øvet og vil gerne anbefale Max, fordi han møder en med en fordomsfri, kompetent og positiv tilgang til ens måde at lære og være på. Musikken, guitaren og musikteorien fletter sig sammen i en meget behagelig pædagogik, hvor han nogen gange tager udgangspunkt i en ide, som han synes passer til en. Andre gange er udgangspunktet et konkret ønske eller et nummer/riff fra mig. Jeg kan kun give Max de allerbedste anbefalinger til alle, der gerne vil udvikle sig som guitarist eller musiker. Er man til blues, folk eller rock er han faktisk ikke til at komme uden om. De bedste ønsker//Jonas Baggesen

Steen A.

Oprettet den 11/05/20

Max er en fantastisk underviser, og hver lektion er en fornøjelse. Max er inspirerende - Giver sig god tid og bidrager positivt med hele sin erfaring, som mangeårig guitarist ift. stort set alt slags musik. Så hermed min bedste anbefaling til andre , som må ønske at modtage undervisning af Max. Steen A. - Elev hos Max

Torsten K.

Oprettet den 23/12/21

Max er, udover at være en gudsbenådet udøvende guitarist, en glimrende pædagog, med et sikkert blik for elevens niveau. Han forstår at tilrettelægge lektionerne, så man får mest ud af dem.