Rytmisk sang for unge kvinder (Oktober)

Mette M. Mette M. 5 (5)
Mettes hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Mettes profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Er du ung kvinde, og vil du gerne synge, men ved du ikke helt, om du kan? Eller ved du, at du kan, men mangler du nogen at synge med?

Tag veninden i hånden eller deltag alene og mød andre sangelskende piger! Holdet kan rumme flere niveauer, og og undervisningen tilpasses din stemme.

Undervisningen:
I undervisningen vil Mette blandt andet arbejde med:
- Solosang
- Stemmetræning
- Flerstemmige satser
- Improvisation
- Fortolkning
- Vejrtrækning
- Støtte
- Genrer: pop, blød rock, jazz og højskolesange

Det bliver sjovt! På holdet vil du blive undervist af en engageret og inspirerende sangunderviser, hvor du vil få mulighed for at træne stemmen og vejrtrækningen samt nyde tonerne af flere stemmer sammen. Mette vil tilpasse undervisningen efter deltagernes niveau og og stemmer.

Om underviseren

Underviser siden
juni 2014
Gns. svartid
14 t. og 14 min.
Om
Mette er uddannet sanger fra Rytmisk musikkonservatorium og har gemmen årene selv sunget både i klassisk kor, Vocal Line, soul, jazz, rock, folk og er...
Lokation
Grønnegade 63, Baggård, 8000 Aarhus C
Pris
1791,00 kr. / 199,00 kr. per gang
Periode
25/10/17 - 20/12/17 (9 gange)

Anbefalinger af Mette M.

5 (5)

Frederikke S. M.

Oprettet den 20/11/19

Jeg tror ikke, at man IKKE kan lide Mette. Hun er hjertevarm, og man føler sig ufattelig tryg i hendes undervisning. (Også selvom man er nybegynder) God til at forklare og til at finde passende sange samt øvelser til ens stemme. Stor anbefaling herfra.

Agnes R. N.

Oprettet den 30/03/22

Hver lektion med Mette har været som at give en gave til sig selv. Man træder ind i et trygt rum med god energi og en utrolig dygtig underviser og sanger, der lige ved hvad hun skal sige og gøre for at man bliver bedre.

Benedikte Hvam

Oprettet den 17/03/15

Jeg haft en rigtigt god undervisning hos Mette, hun er super god til at finde sange der passer til ens toneregister. Jeg er super tilfreds