Sanghold for begyndere (Januar)

Caroline F. Caroline F.
Carolines hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Carolines profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Hvis er du glad for at synge, men vil gerne vide mere om basale teknikker, så kig med her.

På dette sanghold vil du opleve at få bedre kontakt med din krop når du synger. Vi vil arbejde meget med støtteteknik og hvordan man bruger kroppen mest hensigtsmæssigt i sang.
På holdet vil i gøre brug af Anne Rosings teknikker som bygger på meget kropslighed og stemmefrihed. Strukturen på holdet vil bygges sådan op, at nogen gange synges der samlet og andre gange hver for sig, hvor man er “på” foran de hinanden - i et trygt forum hvor undervisningen vil være lidt masterclass agtig, og for de lyttende til det være en øvelse i at lytte professionelt og give konstruktiv kritik.

Desuden vil i arbejde med forskellige genre og jeg er bestemt også åben overfor jeres sangforslag. Det er vigtigt for Caroline at skabe et trygt rum hvor man kan være sig selv og hvor der er plads til individuel udvikling. Holdet er for alle, men du har selvfølgelig gode forudsætninger hvis du har sunget før.
Den første gang skal i udover at synge og stifte bekendskab med forskellige øvelser, også lægge en plan alle gangene og jeg vil gerne høre jeres ønsker

Om underviseren

Underviser siden
marts 2016
Om
Caroline Fomsgaard er bosat i Aalborg og læser på 4. semester ved det jyske musikkonservatorium, med hovedfag i sang. Derudover har hun en bachelor i ...
Lokation
Hjulmagervej 28, 9000 Aalborg
Pris
1183,00 kr. / 169,00 kr. per gang
Periode
29/01/18 - 19/03/18 (7 gange)

Anbefalinger af Caroline F.

Peter Bang Simonsen

Oprettet den 22/08/16

Caroline er meget dygtig til at lære fra sig, og hun er meget tålmodig og venlig. Tager udgangspunkt i elevens foreløbige niveau.