Cello for begyndere (August)

Joao G. P. Joao G. P.
Joaos hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Joaos profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Dette er holdet for dig, som drømmer om at lære at spille cello. Her får du opbygget et rigtig godt fundament og får gode redskaber til cellospillet sammen med andre nybegyndere.

Undervisningen strækker sig over fem uger. I hver lektion gennemgår I alle de mest væsentlige træk i det basale cellospil, lige fra hvordan man sidder til celloen til at spille enkle melodier sammen.

I hver lektion lærer I nogle øvelser, som I har mulighed for at prøve af og udvikle derhjemme, inden øvelserne bliver gennemgået igen ved efterfølgende lektion.

Det allervigtigste er, at alle har en hyggelig og sjov oplevelse med at lære at spille musik!

Til undervisningen skal du medbringe din egen cello.

Minimumsalder: Alle aldre velkomne

Hvis du ikke allerede har en, kan du leje en cello via Hertz Strings. Desuden kan du altid spørge João til råds - han vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rigtige instrument for dig at leje eller købe.

Om underviseren

Underviser siden
juni 2014
Om
Joao er professionel klassisk cellist fra Portugal. Han har boet i København i 3 år, og er lige blevet færdig med sin Kandidatuddannelse i cello fra M...
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pris
1095,00 kr. / 219,00 kr. per gang
Periode
08/08/17 - 05/09/17 (5 gange)

Anbefalinger af Joao G. P.

Anine Hallander

Oprettet den 24/10/16

Jeg er nybegynder når det kommer til Cello, og har været glad for Joaos kyndige vejledning. Joao snakker i øvrigt godt dansk, så folk og børn der ikke snakker så godt engelsk vil sagtens kunne blive undervist af ham. Joao er dejligt fleksibel i forhold til at komme ud og undervise, samt at holde undervisning hos ham selv.

Anja Weibel

Oprettet den 24/10/16

Cellomusik er vidunderligt, og hvor er det et svært instrument at beherske. Da jeg kontaktede Musikundervisning.dk havde jeg spillet i 5 år. og fik anbefalet at spille ved Joao. Det var en god beslutning ... Joao´s undervisning er af høj klasse. Ikke alene er min celloes klang bleven merkant bedre, ( holdning, bueføring ), og de stykker jeg før har spillet, er løftet op til et højere niveau. Man kan tydeligt mærke, at her er en musiker, der virkelig holder af at formidle, forklare og videregive musikkens sjæl og det på en klar pædagogisk måde. Jeg glæder mig til næste time....