Musikalsk legestue i Korsør (Oktober)

Bella O. Bella O.
Bellas hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Bellas profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Til musikalsk legestue lærer vi om de forskellige rytmeinstrumenter. Hvad de hedder og hvordan vi spiller på dem. vi spiller i takt, men lærer også at give rum så hver enkelt kan improvisere og udforske instrumentet .Vi synger sammen og laver forskellige sanglege, og andre lege hvor musikken er rammen om vores samvær.

Første lektion
Her lærer vi hinandens navne, og timen er bygget op således, at der altid vil være en goddag og farvelsang, eller andet ritual, der fortæller hvornår timen starter/slutter, da det er bedst for børnene.

Timen vil indeholde:
- Syngesange i dur og mol
- Sanglege
- Sammenspil med rytmeinstrumenter og på sigt også kendskab og mulighed for at spille på andre instrumenter, f.eks klaver, klokkespil og guitar
- Rim og remser, hvor vi øver os i at holde takten og bliver bevidste om forskellige tempi
- Let rytmelære og bevidsthed om musiske elementer, som dynamik og toneleje.

Desuden skal vi også bevæge os, bruge vores fantasi, lave rim og remser og stifte bekendtskab med elementerne indenfor musik - på en legende, kreativ måde.

Materiale
Som udgangspunkt vil vi bruge de sange og instrumenter som Musikundervisning.dk har - men er der en sang/sangleg eller andet repertoire som du/ I gerne vil synge, er Bella lydhør overfor nyt repertoire - så længe det er relevant for børnene.

Aldersgrænse: 1-3 år


Om underviseren

Underviser siden
juni 2017
Om
Bella har taget 2 år af den 3-årige Rytmik uddannelse på “Institut For Rytmik” der omhandler leg, bevægelse, musik og dans. Ønsket for musikundervisn...
Lokation
Nygade 48, 4220 Korsør
Pris
1428,03 kr. / 158,67 kr. per gang
Periode
23/10/17 - 18/12/17 (9 gange)