Prøvelektion Sang (Januar)

Anette Anette 4.8 (5)
Anettes hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Anettes profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Er du interesseret i at lære og synge, eller har du tidligere erfaring med sang? Så kom til denne prøvelektion i vores prøvelektionsuge i uge 4!

Du bliver her introduceret for vores underviser Anette, og hun vil fortælle dig og de øvrige elever om sig selv og om de typer af hold, du efterfølgende har mulighed for at blive en del af. Anette vil desuden lave nogle øvelser med jer og præsentere eksempler på sangtekniske elementer, I kommer til at arbejde med. Du bliver introduceret for elementer som:

- Vejrtrækning og kropslig støtte
- Klang
- Afspænding
- Pitch og tonefornemmelse

I denne lektion er sangere på alle niveauer velkomne. Er du interesseret i at fortsætte på holdforløbet, hjælper Anette dig med at komme på det hold, der passer til netop dit niveau.

Læs mere om "Sang for begyndere" lige her!

Om underviseren

Underviser siden
juli 2017
Gns. svartid
0 t. og 35 min.
Om
Anette er uddannet sanger og pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og underviser bl.a. efter Suzuki metoden og Cathrine Sadolins komplet...
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pris
69,00 kr.
Dato
24/01/18

Anbefalinger af Anette

4.8 (5)

Cita J.

Oprettet den 08/03/20

Vanvittig dygtig og god til at stille ind på lige præcis dit niveau og behov.

Natalie H.

Oprettet den 22/09/21

Anette er en super sød og virkelig dygtigt underviser! Hun hjælper mig med sang - og allerede efter 3 undervisninger, kan jeg mærke og høre forskel på min stemme 😍 Stor anbefaling herfra!

Marianne R. B. L.

Oprettet den 26/09/21

Jeg kan virkelig anbefale Anette! Hun er en meget dygtig klaver-lærer og et varmt menneske, som er tålmodig og særligt god til at møde en på ens niveau - og med det man kommer med, som man gerne vil have ud af undervisningen.