Workshop - Frihed i stemme og krop (November)

Mette S. Mette S. 5 (12)
Mettes hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Mettes profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Denne workshop er for dig, der ønsker at udforske din sangstemme og få lov at synge med andre med øvelser i improvisation og arbejde med kroppen.

Som deltager på denne workshop er du ikke helt nybegynder til at synge, men det er ikke et krav, at du har øvet i årevis.
Du kan evt. få et par sololektioner af Mette inden denne workshop starter, hvis du er nybegynder.

På denne workshop får du lov til at udforske din stemme i fællesskab med andre. Du vil få at se, hvor meget lyd du egentlig har inde i dig, og hvordan det føles og lyder, når den lyd kommer ud.

I vil arbejde med store smukke klange, mærkelige lyde, smukke musikalske landskaber, og alt improviseres. I laver en masse øvelser, så alle lærer, hvad det vil sige at improvisere frit med stemmen.

Der er fokus på kropsøvelser, som løsner op, legende øvelser med lyde, imitation af andres lyde, og vi arbejder med rytmer, stemmer, fri improvisation og meget mere.

Om underviseren

Underviser siden
september 2015
Gns. svartid
9 t. og 36 min.
Om
Bemærk venligst at Mette har kun ledige tider hverdage inden klokken 14:00 Mette er uddannet sanger og sanglærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i...
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pris
139,50 kr.
Dato
07/11/17

Anbefalinger af Mette S.

5 (12)

Helle S.

Oprettet den 09/10/19

Mette får en til at lave øvelser med kroppen, så det er nemt at forstå hvad man skal gøre, fordi man kommer til at mærke det. Den kropslige hukommelse støtter i samarbejdet med den viden man får via bevidstheden og hovedets hukommelse. Har via Mette fået støtte til at bygge bro mellem krop og stemme. Det i en der jo skal samarbejde, når man synger. 😘

Mikkel M.

Oprettet den 18/12/19

Hej Derude! Nu har jeg modtaget undervisning hos Mette gennem de sidste 2,5 måneds tid og jeg kan kun sige at jeg simpelthen er så tilfreds og glad for det jeg har oplevet. Undervisningen er sjov, spændende, udfordrende og grænseoverskridende og man har følelsen af at man går derfra med en masse nye værktøjer i baggagen hver gang man har været på besøg. Derudover er Mette en fantastisk varm og kærlig person der altid får en til at slappe af, samt åbne sig op. Hun er derudover altid veloplagt og forberedt hvilket er et stort plus i min bog. Kun kæmpe anbefalinger herfra!

Marius N.

Oprettet den 28/04/21

Jeg har næsten ikke lyst til at anbefale Mette, for så er der færre ledige tider hos hende. Men for satan hvor er godt! Professionelt, hyggeligt og alle pengene værd ❤