Prøvelektion - Babyrytmik i Vejle (Februar)

Nicolas KS. Nicolas KS.
Nicolass hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Nicolass profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Dette er en prøvelektion til Nicolas' babyrytmikhold, der starter d. 1. februar.

Du kan læse mere om Nicolas' babyrytmikhold lige her!

Når man synger og danser med sit barn, skabes et unikt samvær mellem mor/far og barn, hvor nærvær, kontakt, musik og sang er i centrum. I undervisningen bruges der bevægelser, forskellige klange/instrumenter, sang, dans og leg for at støtte barnets naturlige musikalitet, følesans, muskel- og ledsans, der er afgørende for, at barnet får en god grundmotorik.

Forskningen tyder på, at starter man tidligt med at dyrke musik med sit barn, får barnet hurtigere sprog, får lettere ved at lære og klarer sig bedre socialt end jævnaldrende, der ikke er blevet stimuleret musikalsk.

Alle kan være med til babyrytmik, og gennem både kendte og nye sange får deltagerne idéer til, hvordan musikken kan blive en del af hverdagen – i bilen, på puslebordet, på legepladsen, til sovetid osv.

Det hele foregår i et trygt læringsrum, hvor der er plads til ro og nærvær, og det er altid på børnenes præmisser. Der er også altid plads til bleskift, amning eller at tage en pause, hvis barnet er overstimuleret.

Kom sammen med dit barn eller tag hele mødregruppen med til en hyggelig, musikalsk stund.
For at undgå at det bliver for trangt, er det kun én forælder pr. barn, der kan deltage på holdet.

Børn på 3-12 mdr.

Om underviseren

Underviser siden
september 2016
Om
Nicolas er uddannet kandidat fra konservatoriet og er en af de få i norden som har en musikuddannelse på drejelire. Han har optrådt og undervist både ...
Lokation
Grønnegade 1A, 1. t.v., 7100 Vejle
Pris
52,00 kr.
Dato
25/01/18