Prøvelektion - Babyrytmik i Skive (Februar)

Iben B. Iben B.
Lilians hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Lilians profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

På dette babyrytmikhold gennemgås teknikker som sange og sanglege, rytmik, fingerlege, mimik, rim og remser, leg med dukker, dyr og redskaber, spil på instrumenter, lytte til musik, bevægelse, dans mm.

Du kan se mere om holdet "Babyrytmik i Skive (Februar)" lige her!

Når man synger og danser med sit barn, skabes et unikt samvær mellem mor/far og barn, hvor nærvær, kontakt, musik og sang er i centrum. I undervisningen bruges der bevægelser, forskellige klange/instrumenter, sang, dans og leg for at støtte barnets naturlige musikalitet, følesans, muskel- og ledsans, der er afgørende for, at barnet får en god grundmotorik.

Forskningen tyder på, at starter man tidligt med at dyrke musik med sit barn, får barnet hurtigere sprog, får lettere ved at lære og klarer sig bedre socialt end jævnaldrende, der ikke er blevet stimuleret musikalsk.

Alle kan være med til babyrytmik, og gennem både kendte og nye sange får deltagerne idéer til, hvordan musikken kan blive en del af hverdagen – i bilen, på puslebordet, på legepladsen, til sovetid osv.

Det hele foregår i et trygt læringsrum, hvor der er plads til ro og nærvær, og det er altid på børnenes præmisser. Der er også altid plads til bleskift, amning eller at tage en pause, hvis barnet er overstimuleret.

Kom sammen med dit barn eller tag hele mødregruppen med til en hyggelig, musikalsk stund.

Aldersgrænse: 3-12 mdr.


Om underviseren

Underviser siden
juli 2017
Om
Iben Barnwell er uddannet Almen Musikpædagog fra Nordjysk Musikkonservatorium 1993 og har undervist på musik- og aftenskoler, højskoler, kurser, semi...
Lokation
Kulturhusbåden Svanen 1, Skive Havn, 7800 Skive
Pris
52,00 kr.
Dato
07/02/18