Sanghold for begyndere (November)

Annette Annette 5 (2)
Annettes hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Annettes profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Dette hold er for dig, som er ny sanger og ønsker sammen med andre på hold at arbejde med stemmen.

På dette sanghold tages der som udgangspunkt altid meget højde for, hvilke ønsker de elever, som melder sig til holdet, har. Som udgangspunkt gennemgår I den grundlæggende sangteknik med inspiration fra bl.a. Cathrine Sadolin samt mange andre førende eksperter inden for sang. Derudover gennemgåes videregående sangteknik i det tempo der passer til gruppen, med små øvelser, både med og uden tekst.

I kommer til at synge solo for hinanden, så teknikken kan overføres til netop den sang og stil, som du har lyst til at arbejde med. Der arbejdes også med flerstemmige sange for at opøve et godt øre for harmonier. Derudover laver Annette øvelser, hvor der også indgår improvisation. Der er mulighed for at arbejde med næsten alle genrer og stilarter.

Der kan blive afholdt en minikoncert, hvor man kan optræde for familie og venner, når forløbet er slut, hvis deltagerne ønsker det.

Eleverne er velkomne til at optage undervisningen, hvis det ikke bliver offentliggjort på nogen medier og kun er til eget brug.

Der er efter dette forløb mulighed for at vi opretter et fortsætterhold.

Aldersgrænse: 15-40 år

Om underviseren

Underviser siden
januar 2014
Gns. svartid
2 t. og 4 min.
Om
Annette er uddannet sanger og sanglærer fra henholdsvis Musicians Institute i USA og Det Rytmiske Musikkonservatorium i Aarhus, plus diverse kurser og...
Lokation
Montanagade 29, E, 8000 Aarhus C
Pris
1374,00 kr. / 229,00 kr. per gang
Periode
06/11/17 - 11/12/17 (6 gange)

Anbefalinger af Annette

5 (2)

Torsten L.

Oprettet den 19/04/21

Jeg mødte hos Annette uden at kunne ramme en tone rent. Annette har med tålmodighed og entusiasme hjulpet mig til at finde tonerne, finde rytmen og leve mig ind i teksterne. Jeg nyder hver en undervisningstimer og kan varmt anbefale Annette! Mvh Torsten

Gina Gallefoss

Oprettet den 16/11/16

Annette er kreativ og imødekommende og hun gør hver undervisningsgang indholdsrig og udfordrende. Jeg føler selv at jeg har rykket mig meget som sanger i løbet af den tid jeg har gået ved Annette, og lært min egen stemme og kapacitet bedre at kende. Annette har også hjulpet mig til at udfolde mig mere kreativt gennem sangen. Vi arbejder meget med de forskellige sangteknikker, og Annette har styr på det hele, hvilket jeg som elev også lærer meget af. Hendes kundskab og engagement samt praktiske erfaring, gør at jeg ikke kan andet en at give hende mine varmeste anbefalinger :-)