Trial lesson - Ukulele for beginners

Tobias Tobias
Tobiass hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Tobiass profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

This trial class will introduce you to the course with Buster and you will get a glimpse of what Tobias's lessons will contain.

For more information about "Ukulele for beginners" click here!


The ukulele is an ideal instrument for beginners, because it's easy to handle and easy to carry around. And also: just by learning basic chords you will be able to play a bunch of great songs!

The group is for beginners at all ages.

Bring your own ukulele

Om underviseren

Underviser siden
marts 2014
Om
Tobias har spillet 'ukulele siden han var 8 år og har altid været interesseret i næsten alt slags musik. Han har gået på konservatoriet i Odense, som ...
Lokation
Heimdalsgade 4, 2200 København N
Pris
39,00 kr.
Dato
14/12/17

Anbefalinger af Tobias

Pia Juul

Oprettet den 15/08/15

!

Mikael Hoffmann

Oprettet den 20/08/15

Tobias er både dygtig og venlig. Han har en meget pædagogisk måde at undervise på. Han kommer til tiden og er fleksibel med ændringer af tidspunkter. Det var mig, der startede på at spille Ukulele, men min datter på 5 år er blevet fanget af det, og får nu også undervisning af ham sammen med mig. Jeg vil varmt anbefale Tobias.

Siri

Oprettet den 10/09/15

Med et fuldkomment nærvær, møder Tobias een der, man er -teknisk, musikalsk, menneskeligt. Han er en opmuntrende og anerkendende underviser, som jeg håber flere vil give sig mulighed for at oplevele. Personligt, håber jeg på mange flere stunder med ham, og har efter blot første undervisningsgang, mærket et stort fremskridt i mit eget spil. Tak!