Joy Junction

Mikael S. R. Mikael S. R. 5 (3)
Mikaels hold er ikke aktuelt længere. Du kan gå til Mikaels profil og se de aktuelle hold.

Om undervisningen

Kan du lide at synge og vil du gerne synge sammen med andre? Kan du lide gode sange fra de sidste 5 – 6 årtier? Så er koret Joy Junction måske noget for dig.

Koret er et rytmisk kor, som synger flerstemmige satser af alt fra Lis Sørensen, over danske folkeviser til Frank Sinatra og Sting. Joy Junction holder til i sognegården ved Hjortshøj kirke, hvor vi mødes hver mandag fra 19.30 – 21.30, og synger.

Koret er ledet af Mikael Schildt Rasmussen, som arrangerer satserne specielt til Joy Junktion. Vi søger folk på alle stemmer. Så er du sopran, alt, tenor eller bas, så er du velkommen. Det er en fordel at du har erfaring med at synge i kor, men alle stemmer vil blive gennemgået grundigt for alle stemmer, og øvelse i korklang mv. vil være en naturlig del af øveaftenerne.

Joy Junction har tidligere afholdt koncert i vores lokale kirke, og til "Torsdagscafe" i Hjortshøj sognegård.

Holdet finder sted på Hjortshøj Sognegård

Om underviseren

Underviser siden
oktober 2017
Gns. svartid
0 t. og 14 min.
Om
Mikael Schildt er vokset op med musik og sang, og lærte allerede som 4-årig at synge flerstemmig sang af sin mor, og kor og vokalgrupper har fyldt meg...
Lokation
Smedebakken 14, 8530 Hjortshøj
Pris
311,04 kr. / 19,44 kr. per gang
Periode
08/01/18 - 14/05/18 (16 gange)

Anbefalinger af Mikael S. R. 5

Kristoffer S. J.

Oprettet den 16/09/19

Mikael er en super kompetent underviser som gennem nærvær, professionalisme og varme skaber et super miljø for at lære. Undervisningen med Mikael er utrolig behagelig, og han er god til at tage udgangspunkt i ens kunnen og ønsker. Jeg kan varmt anbefale Mikael som underviser! - Kristoffer

Terese J.

Oprettet den 03/09/20

Vores dreng er helt tryg ved at komme ved Mikael og Mikael er rigtig god til at fange hans opmærksomhed og give ham den tid han har brug for og give opgaver som vores søn finder interessante. Vi er meget glade for at komme der.

Hamed Z.

Oprettet den 08/11/20

Mikael er den allerbedste omsorgsfulde og venlige underviser, man kan finde, tror jeg. Min søn er blevet undervist i klaver af ham og var meget glad for det. Han er inspirerende og fleksibel i sin undervisnings tilgang, tager højde for alder og tilpasser godt atmosfæren og træningen i henhold til de elevernes karakter og kompetencer. Kan kun varmt anbefales.