Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Trompetundervisning

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Modtag trompetundervisning

Hvis du har lyst til at lære at spille trompet, kan det være en god ide for dig at finde en god underviser, som kan hjælpe dig i gang med at spille din favorit musik. Musikundervisning.dk tilbyder musikundervisning hos landets bedste undervisere med mange års erfaring inden for musik og undervisning. Du kan desuden modtage trompetundervisning uanset alder og niveau, da musikunderviseren tilpasser undervisningen dit niveau, ønsker og ambitioner. På denne måde sikres det, at du får den bedste trompetundervisning. Selve undervisningen indeholder blandt andet:

  • Vejrtrækningsøvelser
  • Instrumentale øvelser (Øvede)
  • Nodelæsning (Begyndere)
  • Fagligt relevant musikteori
  • Og meget mere, alt efter niveau og behov!

Skal jeg have min egen trompet?

Det er en stor fordel at have sin egen trompet, da man derved kan øve sig mellem lektionerne, og man får derfor et bedre resultat i sidste ende. Ønsker man hjælp og vejledning til at købe eller leje en trompet, kan man altid tage kontakt til sin underviser eller Musikundervisning.dk, og derved finde frem til, hvad den bedste løsning er for dig, hvis man eksempelvis er ny med musikken, eller er i tvivl om det er det rette instrument, eller om det skal prøves af først. Du kan kontakte den ønskede underviser på deres personlige profil oven for. Søg blot efter din ønskede by og instrument.

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er både muligt at modtage sæsonforløb, holdundervisning, duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Saxofonundervisning
  2. Guitarundervisning
  3. Sangundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Har fundet en super underviser via hjemmesiden og har snart gået hos hende 1 år og er rigtig glad for det."

5 ud af 5

Cecilie - Elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk