Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Violinundervisning

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Modtag violinundervisning

Ønsker du at lære eller at blive bedre til at spille på violin? Så er det en god ide at modtage violinundervisning af en erfaren violinunderviser. Musikundervisning.dk har kun kompetente og dygtige undervisere, som alle her flere års erfaring med musik. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning, og bliver endnu bedre uanset niveau og alder, da vi udbyder undervisning for alle!

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Cello er et strygeinstrument. Den bliver brugt som basinstrument i violinfamilien, og stemmes som bratschen, blot en oktav dybere. Celloens opbygning svarer til violinens. Instrumentet holdes lodret mellem knæene, og spilles med overhåndsgreb på buen. Derudover bliver celloen oftest brugt til klassisk musik, men den bliver også brugt meget i rytmiske sammenhænge, grunden dens bløde klang og melodiske sammenhænge.

Skal jeg have min egen violin?

Det er en stor fordel at have sin egen violin, da man derved øve sig mellem lektionerne, hvilket giver større fremskridt og et bedre resultat i sidste ende. Ønsker man hjælp og vejledning til at købe eller leje et klaver, kan man altid tage kontakt til sin underviser eller Musikundervisning.dk, og derved finde frem til, hvad den bedste løsning er for dig, hvis man eksempelvis er ny på violinen, og derfor først skal føle sig frem til, om det er det rette instrument.

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er både muligt at modtage sæsonforløb, holdundervisning, duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner. Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk:

  1. Violinundervisning
  2. Sangundervisning
  3. Klaverundervisning
  4. Guitarundervisning
  5. Ukuleleundervisning

Har du spørgsmål?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken