Undervisere i Sang, Korsør

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner

Ønsker du at blive sangunderviser i Korsør?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede musiklærere i hele landet. Send os en ansøgning.

Ansøg her!

Sangundervisning i Korsør

Med tæt på 500 koncerter årligt, og genre som strækker sig fra klassisk og opera til rock og elektronisk musik, kan man godt sige, at Korsør er ved at blive Sydvestjyllands musikalske højborg. Interessen for sang og musik er stigende, og en vigtig del af vores kultur. Hos Musikundervisning.dk kan du få kvalificeret sangundervisning, som passer til dit niveau, lige når det passer dig. Vores undervisere har et højt niveau, og hjælper dig med både teknik, fortolkning og indlevelse, så du kan blive en bedre sanger.

Bliv bedre til at synge i Korsør

Det er både sjovt og sundt at synge. I Korsør har vi kun erfarene og uddannede undervisere. Vi har undervisere til alle niveauer og aldersgrupper. Se vores udvalg af sangundervisere ovenfor, og gå ind på deres profil, for at læse mere. Som sanger kan man have stor gavn af at kunne spille på et instrument som f.eks. giuitar, da det vil hjælpe en med at holde rytmen og ramme de rigtige toner.

Hvordan er den første lektion?

Til den første sangtime vil der oftest blive taget udgangspunkt i en sang, som enten eleven eller sanglæreren har valgt. Det vil give læren et indtryk af de ting, som skal arbejdes med rent sangteknisk og hvilken genre der passer godt til eleven. Undervisningen foregår enten ved underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad elev og underviser ønsker. Undervisningen kan f.eks. indeholde:

 • Krop og støtte
 • Afspænding
 • Indlevelse og udtryk
 • Fraseringer
 • Nye genre

Sangundervisning for alle

Der findes mange typer af sangelever, og kan ønske at synge pop, jazz eller rock. Det kan være man er begynder og skal starte fra bunden eller man har sunget i mange år og vil finpudse sin teknik. Vi har et bredt udvalg, så du vil kunne finde den underviser der passer bedst på det du søger. Tøv ikke med at kontakte underviseren eller kontoret for at få rådgivning. Musikundervisning.dk kan kontaktes på 50 50 12 03 eller [email protected].

Søger du undervisning i et andet instument i Korsør?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Klaverundervisning i Korsør
 2. Guitarundervisning i Korsør
 3. Ukuleleundervisning i Korsør
 4. Celloundervisning i Korsør

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

5 ud af 5

Daniel - Sangelev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder