Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Arbejd med det du brænder for - bliv sangunderviser på Læsø!

Hvis du brænder for at undervise i sang, og ønsker at andre foretager dit administrativt arbejde og promovering af din undervisning. Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye sangunderviser på Læsø! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning, ved fleksible løsninger og en unik platform. Her skabes de bedste løsninger for vores elever og undervisere.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole, som har samlingspunkt på en hjemmeside. Vi har musikundervisere tilknyttet rundt omkring i hele landet, og vores mission er at få mere musik! Derfor skal vi bruge sangundervisere på Læsø! Så hvis du er en uddannet og erfaren musikunderviser, kan du altså blive ansat som musiklærer på Læsø. Vi tilbyder solo-, hold- og sæsonforløb og meget mere, så vi giver mulighed for fleksible løsninger for dig og din elev(er).

Hvis dette har vagt interesse, kan du her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Står du og mangler svar på nogle spørgsmål til samarbejdet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk. Vi kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler