Black Friday tilbud 2019

I år har vi to stærke tilbud til alle musikelskere i Danmark.


Klippekort tilbud

Alle køb af klippekort med minimum 10 lektioner får 1 gratis lektion i gave.*. Klippekortet henvender sig primært til nuværende og tidligere elever, da du skal have en underviser på forhånd for at kunne købe et klippekort. Tilbuddet gælder kun på Black Friday!


Log ind herunder og køb klippekort via din profil


Gavekort tilbud

Vi har netop lanceret gavekort og derfor får du 10% rabat på køb af gavekort i dag! Tilbuddet gælder kun på Black Friday!*Regler og Vilkår: Den gratis lektion gives som en værdikode, som køberen modtager på e-mail inden for 2 hverdage. Tilbuddet gælder kun for klippekort med 10, 15 og 20 klip. Værdikoden til den ekstra gratis lektion kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Værdikoden svarer til værdien af én enkeltstående lektion af den samme lektionsvarighed hos den underviser, som det pågældende klippekort købes til. Det er muligt at benytte værdikoden til køb af undervisning hos en anden underviser end den som klippekortet er købt til. Værdikoden indtastes i betalingsvinduet, og kan også bruges til produkter med en højere værdi end værdikoden, så skal køber blot betale differencen.


Har du brug for hjælp?
Kontakt os!


Filip Koch Gregersen

Leder af musikundervisning.dk


Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, eller kunne du ikke finde det du søgte, så er musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig.

Kontoret kan ekstraordinært kontaktes på Black Friday mellem 8-14. Normale åbningstider er mandag - torsdag

Tlf.: 50 50 12 03

Mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder