Få musik under dit juletræ!

Kender du en, der elsker at spille musik? Eller som gerne vil blive endnu bedre til det?

Undgå indkøbspanik og få styr på din julegave allerede nu - endda fra din egen stue! Hos Musikundervisning.dk kan du nemlig købe et gavekort til musikundervisning, som du kan give i julegave. Du skal blot tage kontakt til os, så sender vi gavekortet pr. mail.


Grafik der viser order 'gavekort' En indpakket gave hvorpå der er et kort med Musikundervisning.dks logo

Bestil gavekortet i dag!


Hos Musikundervisning.dk kan du give et gavekort til jul. Du skal blot fortælle, hvilket beløb du ønsker at give til musikundervisning, og så sender vi en værdikupon sammen med dit gavekort pr. mail, så det er lige til at printe eller sende som den perfekte julegave.


Hvordan bestiller jeg?

Så tøv ikke og giv en af dine nærmeste årets julegave gennem musikken! Kontakt Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller send en mail til [email protected] og fortæl om netop dine ønsker til julegaven. Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning dertil, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Glædelig jul fra Musikundervisning.dkHvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].


Betingelser


Ved køb af gavekort
Et gavekort er, som udgangspunkt, gyldigt 12 måneder fra købsdato. Julegavekortet er dog gyldigt til 31/12 - 2019. Udløbsdatoen fremgår på gavekortet.
Hvis du har andre ønsker eller spørgsmål i den forbindelse, kontakt da venligst kontoret.
Gavekort tilsendes i pdf-format til den oplyste mailadresse. Musikundervisning.dk fremsender gavekortet senest 3 dage efter, at betalingen er modtaget.
Ved køb af produkter, hvis værdi er mindre end gavekortets værdi, fremsendes der automatisk et nyt værdibevis med restbeløbet.
Om returret på gavekort
Gavekortet kan refunderes imod visning af købsbekræftigelse!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder