Østhimmerlands Ungdomsskole

Østhimmerlands Ungdomsskole ligger i landsbyen Bælum i det østlige Himmerland, som består af smuk natur med skov og bakker i området. På efterskolen får man udfoldet sine kreative og kunstneriske evner, hvor der er et kæmpe fællesskab, og her gælder “frihed under ansvar”.

Rockguitarist og sangerinde på scenen

Eleverne vælger ét linjefag, som bliver prioriteret højt på efterskolen. Man har både en ugentlig linjefagseftermiddag og hele dage og uger med faget. Vælger man musiklinjen, er der rig mulighed for at udvikle sig både som begynder og øvet. Her kan man blandt andet arbejde med at skrive sin egen musik og få værktøjer til dynamik og arrangementer. Der er også arrangeret musik- og teaterforestilling, samt skolens egen musikfestival.

Musikken fylder altså meget i hverdagen hos ØU, og de har derfor også 4 fuldt udrustede musiklokaler. Lokalerne har diverse udstyr samt et lydstudie og en teatersal.

Udover linjefaget skal man vælge et valgfag, hvor det er muligt at sætte præg på sit eget skema. I løbet af året er der tre valgfagsperioder, så der er rig mulighed for at prøve lidt af hvert.

Østhimmerlands Ungdomsskole tilbyder både musikteori, musikproduktion, kor, sammenspil, guitar og instrumental, hvor man kan få undervisning individuelt eller i et band.

Læs mere om efterskolen her www.oeu.dk


Andre musikalske uddannelser


Der findes et væld af musikalske uddannelse, uanset hvilke alder og hvilket niveau du har. Her kan eksempelvis nævnes efterskoler, højskole, musikvidenskab og meget mere. Hvis du er interesseret i andre musikalske uddannelser, er der altså rig mulighed, for at finde den rigtige løsning til dig. Læs her mere om andre musikalske uddannelser.


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for råd og vejledning, f.eks. til at finde den rette underviser i dit område. Kontoret kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder