Alexander

Alexander

Alexander

(1)

Om Alexander

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Mine personlige erfaringer med musik har lært mig, at det i stor grad handler om at finde ud af, hvad det virkelig er man brænder for i musikken, og at det er absolut essentielt at finde ud af, hvad der driver en. Vi skal finde ud af, hvad der virkelig gør musik spændende og sjovt for dig – det er kernen til et godt forløb. På min egen rejse med klaveret har jeg været vidt omkring, men hovedsageligt indenfor rytmisk klaver, og kan således undervise i alt fra jazz og blues til pop og rock. Undervisning i lydproduktion, mixing, osv. foregår i den DAW, som du ønsker, og vi lægger fokus på de ting, som interesserer dig – uanset om det er EDM, house, pop, rock – uanset hvad det er, så vil du lære teknikker, som du kan anvende til al slags musik, såvel som metoder til at udbedre dine arrangementer og lyddesign.

Et ugentligt møde giver dig mulighed for at øve dig mellem vores undervisningsgange, og tillader dig samtidig at få løbende feedback på øvelsen.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Vores første møde er således ganske uforpligtende og gælder om at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af undervisningen, og om du føler, at jeg er den rette underviser for dig. Vi lytter til noget musik, som du godt kan lide, og hvis du føler, at vi er et godt match, så kan vi begynde at planlægge og tilrettelægge et undervisningsforløb, som har dig i centrum.

Min erfaring som underviser
Jeg har hovedsageligt undervist børn og unge mellem 10-18 år, men tager elever i alle aldre, og underviser i alt fra nybegynder niveau og op til MGK-niveau. Jeg har blandt andet været med til at koordinere og undervise til Musikkens Hus’ EDM Summer Camp 2021. Min undervisningserfaring spænder langt tilbage, men har først for alvor undervist fra et par år tilbage.

Udstyr
Det er min anbefaling, at man har adgang til et klaver, hvis man ønsker undervisning i instrumentet, men til selve undervisningen stiller jeg mit Kawai MP7 til rådighed. I forhold til musikproduktion, mixing, osv. Har jeg adgang til Ableton og Studio One, men underviser ligeledes i Logic, FL Studio, eller hvad du ellers skulle benytte dig af. Som det fremgår af billederne, så er mit hjemmestudie akustisk behandlet, og vi benytter os af mine Genelec 8040B monitors.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet klaver i mere end 10 år, og har produceret musik de seneste 7-8 år. Jeg har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet i Musik med fokus på populærmusik og lydproduktion og de musikteknologiske aspekter af musikkens verden. Derudover agerer jeg musiker, producer og mixer i eget band, Maaneland, i hvilken sammenhæng vi har et igangværende samarbejde med Søren Zahle (Jacob Dinesen, Peter Sommer) i Studio Communale, hvor vi netop har færdiggjort vores EP og arbejder på kommende album. Jeg har således også erfaring fra den ’virkelige verden’ i forhold til musikbranchen, og kan bidrage med praktiske erfaringer og viden hvis du går med en drøm om at komme i gang med at udgive musik, igangsætte samarbejder, osv.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Keyboard, Musikproduktion, Elektronisk musikproduktion, Lydstudie, Lydteknik, Mixning, Mix, Musikteori, Banddoktor

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Alexander

5 (1)

Kenneth M.

Oprettet den 27/10/22

Jeg startede hos Alexander med ønsket om at lære improvisation på klaver, for at få det jeg hørte inde i hovedet ned på klaveret og ind i mit DAW, da jeg fremadrettet gerne vil komponere musik indenfor spil/film genren. Jeg havde ingen teoretisk eller praktisk erfaring med musik eller klaver inden jeg startede, men efter de første 5 lektioner kan jeg nu improvisere inden for den skala vi har arbejdet med og samtidig forstå hvad det er jeg spiller og hvorfor det virker. Alexander er super erfaren, tålmodig (på trods af mine utallige fejl med fingersætning... :D) og god til at forklare så man forstår det. Kan klart anbefales til alle der gerne vil lære at spille klaver og/eller improvisation!

Alexander's fremhævede kompetencer

Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Uddannet fra musikvidenskab Underviser i improvisation

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 29 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    9000 Aalborg

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 29 min.

Lignende undervisere

...