Alexander B.

Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Uddannet fra musikvidenskab
Underviser i improvisation
Underviser i klaver, keyboard, musikproduktion, elektronisk musikproduktion, lydstudie, lydteknik, mixning, mix, musikteori, banddoktor
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

9000 Aalborg

Alexander kompetencer

Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Uddannet fra musikvidenskab
Underviser i improvisation
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Alexander B.

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Mine personlige erfaringer med musik har lært mig, at det i stor grad handler om at finde ud af, hvad det virkelig er man brænder for i musikken, og at det er absolut essentielt at finde ud af, hvad der driver en. Vi skal finde ud af, hvad der virkelig gør musik spændende og sjovt for dig – det er kernen til et godt forløb. På min egen rejse med klaveret har jeg været vidt omkring, men hovedsageligt indenfor rytmisk klaver, og kan således undervise i alt fra jazz og blues til pop og rock. Undervisning i lydproduktion, mixing, osv. foregår i den DAW, som du ønsker, og vi lægger fokus på de ting, som interesserer dig – uanset om det er EDM, house, pop, rock – uanset hvad det er, så vil du lære teknikker, som du kan anvende til al slags musik, såvel som metoder til at udbedre dine arrangementer og lyddesign.

Et ugentligt møde giver dig mulighed for at øve dig mellem vores undervisningsgange, og tillader dig samtidig at få løbende feedback på øvelsen.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Vores første møde er således ganske uforpligtende og gælder om at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af undervisningen, og om du føler, at jeg er den rette underviser for dig. Vi lytter til noget musik, som du godt kan lide, og hvis du føler, at vi er et godt match, så kan vi begynde at planlægge og tilrettelægge et undervisningsforløb, som har dig i centrum.

Min erfaring som underviser
Jeg har hovedsageligt undervist børn og unge mellem 10-18 år, men tager elever i alle aldre, og underviser i alt fra nybegynder niveau og op til MGK-niveau. Jeg har blandt andet været med til at koordinere og undervise til Musikkens Hus’ EDM Summer Camp 2021. Min undervisningserfaring spænder langt tilbage, men har først for alvor undervist fra et par år tilbage.

Udstyr
Det er min anbefaling, at man har adgang til et klaver, hvis man ønsker undervisning i instrumentet, men til selve undervisningen stiller jeg mit Kawai MP7 til rådighed. I forhold til musikproduktion, mixing, osv. Har jeg adgang til Ableton og Studio One, men underviser ligeledes i Logic, FL Studio, eller hvad du ellers skulle benytte dig af. Som det fremgår af billederne, så er mit hjemmestudie akustisk behandlet, og vi benytter os af mine Genelec 8040B monitors.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet klaver i mere end 10 år, og har produceret musik de seneste 7-8 år. Jeg har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet i Musik med fokus på populærmusik og lydproduktion og de musikteknologiske aspekter af musikkens verden. Derudover agerer jeg musiker, producer og mixer i eget band, Maaneland, i hvilken sammenhæng vi har et igangværende samarbejde med Søren Zahle (Jacob Dinesen, Peter Sommer) i Studio Communale, hvor vi netop har færdiggjort vores EP og arbejder på kommende album. Jeg har således også erfaring fra den ’virkelige verden’ i forhold til musikbranchen, og kan bidrage med praktiske erfaringer og viden hvis du går med en drøm om at komme i gang med at udgive musik, igangsætte samarbejder, osv.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Alexander kompetencer

Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Uddannet fra musikvidenskab
Underviser i improvisation

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder