Dorte R. L.

Certificeret underviser i Keyboard, Harmonika

Certificeret underviser i Keyboard, Harmonika

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
9500 Hobro

I øvelokale:
9500 Hobro

Om Dorte R. L.

Dorte begyndte at undervise både børn og voksne i keyboard og harmonika i 2005 på den lokale musikskole . Dorte underviser på dine præmisser og i det tempo du ønsker. Hendes motto er, at det skal være sjovt og hyggeligt at lære at spille og du vil, hvis du øver dig hver dag, opleve hvor hurtigt det går med, at du kommer til at spille på dit instrument.

Undervisningen
Dorte underviser primært nybegyndere og let øvede, som ønsker tips til at få musikken til at svinge. Du vil få musik teori blandet med praktiske øvelser, så det bliver let at forstå. Nodelære behøver ikke være svært. Alt efter om det er børn eller voksne der undervises, er repertoiret bredt og Dorte har masser af musik du kan gå i gang med at lære.

Erfaring
Dorte har, som udøvende musiker til private fester i 30 år, en masse erfaring, hun kan øse ud af til dig. Musikken kan være alt lige fra børnesange, højskolesange, folkemusik, populær musik, rock, sving, valse, klassisk musik, dansk top osv.

Vejledning til køb af instrument
Du skal medbringe dit eget instrument, men du kan tage Dorte med på råd, hvis du er i tvivl om, hvilken type keyboard eller harmonika du skal have.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Dorte's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler