Elias L. J.

Certificeret underviser i: Klaver, Synthesizer, Keyboard, Musikproduktion

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver, Synthesizer, Keyboard, Musikproduktion

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 13 t. og 30 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
2500 Valby

Tilbyder også online undervisning.
  •  Elias L. J. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Elias L. J.

Om Elias L. J.

I min undervisning tilrettelægger jeg altid et forløb specielt til hver enkelt elev. Det er vigtigt for mig at det det meste af tiden skal være sjovt for eleven at modtage undervisning, men samtidig sørger jeg for at udfordre og presse lidt til elevens komfortzone. I min optik er det nemlig når man har udvidet sin komfortzone og samtidig dygtiggjort sig på sit instrument, at de helt store succesoplevelser med musikken kommer.
Jeg har ikke et planlagt undervisningsforløb, som jeg kører alle igennem, men sørger altid for at finde netop det, der tænder en gnist hos eleven.
Selv arbejder jeg mest med at spille original musik inden for Indie Pop genren, men har igennem mine mange år som musikstuderende arbejdet med en lang række forskellige musikalske retninger og stilarter. Min undervisning kan blandt andet indeholde elementer fra jazz, rock, pop, elektronisk musik, klassisk musik, musik produktion, synthesizer, komposition, arrangement, musikteori, hørelærer og masser af andre ting. Det handler om hvem du er, og hvad du brænder for!

Det bedste undervisningsforløb kommer i min optik når man har et kontinuerligt forløb med faste tider. Derfor anbefaler jeg at vi mødes fast hver eller hver anden uge (lidt afhængig af alder og ambitioner) og at eleven forbereder sig hjemmefra til undervisningen. Undervisningen kan også fint tilrettelægges på en anden facon, hvis det af den ene eller anden grund passer bedre.

Til første undervisningsgang starter jeg altid med at tage en kort snak med eleven om ambitioner og interesser i forbindelse med musik. Her er det vigtigt for mig at få en fornemmelse af hvad eleven ønsker at få ud af undervisningen, hvilket fokus undervisningen skal have til at starte med og hvilket menneske og musiker eleven er.
Derefter går jeg hurtigt videre til det det hele handler om – at spille/lave musik.
Jeg har et øvelokale på ydre Nørrebro hvor undervisningen som udgangspunkt foregår, men jeg kan også komme hjem til eleven mod ekstra betaling hvis det foretrækkes.

Jeg har 6 års undervisningserfaring i musik, hvor jeg aldersmæssigt har arbejdet med børn i 1. klasse og op til hf-studerende i midt 20’erne. Det er lige meget for mig hvilket niveau du er på, så længe du har lyst til at spille musik og lære nye ting. Jeg underviser således alt fra begynderniveau og op til elever på et højere niveau der for eksempel vil søge ind på konservatoriet.

Jeg har selv spillet klaver siden jeg var 8 år og har fået klaverundervisning uafbrudt lige siden. Jeg har blandet andet gået to år på MGK i Aarhus, taget en bachelor i Rytmisk Klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium og er nu ved at færdigøre min kandidat som Rytmisk Musiker. Derudover så spiller jeg med forskellige danske artister og har turneret i både Danmark og Tyskland. De seneste år er jeg selv begyndt at producere og indspille en masse musik selv, som snart bliver udgivet digitalt.

Send mig en besked hvis du er interesseret i at få mig som underviser, og så kan vi tage en snak derfra. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vh Elias Lykkeskov Jensen

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Elias's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder