Kristian J. E.

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Specialiseret i online-undervisning
Underviser i klaver, musikteori
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Kristian kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Specialiseret i online-undervisning
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Kristian J. E.

Min undervisning struktureres som udgangspunkt ud fra tre hovedprincipper; nodelæsning, teknik og arbejde med en sang/et værk, hvor den sidste del fylder mest af en undervisningsgang. Er der dog bestemte discipliner eller begreber som du synes vi skal bruge mere tid på kan vi rette lektionerne således.
Vi indretter materialet alt efter dit niveau og interesser. Skulle du være på bar bund ang. materiale, eller blot have lyst til at prøve noget nyt, kan jeg hjælpe med at finde noget inspirerende at arbejde med.

Vær ikke nervøs for kvaliteten af undervisningen grundet online-formatet. Du har mulighed for at se mig, mine hænder ovenfra, klaviatur, noder og G-nøgle samtidigt. Alt på én skærm.
Dog kan den simple undervisningsform af ét kamera på klaveret også benyttes, hvis eleven foretrækker det.

Mit undervisningsforløb starter med en samtale med eleven for at møde mennesket bag musikken samt diskutere forventninger til forløbet. Dertil finder vi et fast tidspunkt for undervisningen.
Jeg vil råde dig hvordan du opstiller elektronikken, så vi kan få mest læring ud af den online undervisning.

Jeg har siden 2014 undervist forskellige aldersgrupper og niveauer gennem institutioner, praktik via min uddannelse og gennem egne elever i det private. Hovedsageligt var det én til én undervisning i klassisk klaver, men jeg har også undervist i grupper, bandsammenhænge og på andre standardinstrumenter som f.eks. guitar Uanset alderen og niveauet kan vi planlægge en undervisning som passer dig.

Jeg har en bachelor ved det Jyske Musikkonservatorium, herunder linjen Almen Musikpædagog med klassisk klaver som hovedinstrument, og tidligere studerende på Musikvidenskab ved Københavns Universitet. Jeg har spillet musik i omtrent 15 år, og tillært mig færdigheder på flere forskellige instrumenter, samt optrådt landet over både som solist og i bandsammenhænge.

Kristian kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Specialiseret i online-undervisning

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder