Laust E. B.

Underviser i guitar, bas
Fra 168,75 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 49 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2700 Brønshøj

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 168,75 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 49 min.

Om Laust E. B.

Bas- og guitarundervisning tilbydes til alle niveauer og aldre.

Jeg har udøvet musik i godt 13 år, som indebærer koncerter, både i landet og udenlandsk og såvel har jeg undervist omkring 6 af de 13 år privat.
Har haft elever fra alderen 7 til 55 år, alle tilfredse med indholdet af undervisningen både i forhold til læringen, men også selve undervisnings modulet.

Kan hjælpe dig med alt fra de simpleste akkorder til modal improvisering, herunder ting som rytmetrænning, prima vista, voicing, udvidet akkorder og så alt det vigtige som hvordan man får mest ud af at øve og hvordan man spiller på en både sund og ydemæssige måde.

Til selve undervisningen forbereder jeg materiale til hver lektion, som kan være et nummer med fokusområde på hvad vi er nået til eller en øvelse vi gennemgår, ellers er du meget velkommen til at byde ind med ønsker om hvad du ville lære, ligeså om der skal meget fokus på teori eller meget noget andet som sammenspil.

Jeg kan komme privat til dit hjem, det er kun hvis afstanden er længere at jeg tager ekstra for kørsel, 30km maks. er kun tastet grundet behov for det, vi kan altid drøfte det nærmere og ellers kan det også gøres gennem en online platform eller hos mig.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder