Mathias H. J.

Om

Instrument
Kontrabas, Klaver, Musikteori, Komposition, Rytmelære, Bas
Lokation
Online. Hellerup. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
22 t. og 33 min.

Om Mathias H. J.

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Mit mål er altid at hjælpe eleven med at opnå de ambitioner og ønsker, hun/han måtte have. Hvis ønsket er at lære sig at spille klaver, helt fra begyndelsen, ser undervisningen ud på en måde, har eleven en ambition om at opnå et højt niveau som kontrabassist og jazzmusiker, vil den se ud på en anden måde - altid med det mål at komme nærmere elevens ambitioner, på en måde der passer den enkelte.
Jeg lægger stor vægt på at undervisningen skal være spændende og motiverende, og at undgå tankeløst terperi, der hurtigt kan dræne al motivation og inspiration. Det gør jeg ved at engagere og udfordre eleven i læringsprocessen, på en måde der passer til elevens ambitionsniveau uden at blive overvældende. Jeg meget åben overfor at indrage musik eleven måtte ønske at arbejde med, uanset genre og kompleksitet. Undervisningen skal altid føles relevant!
For at få mest muligt ud af undervisningen, er min erfaring at én lektion en gang hver, eller hver anden uge er optimalt (det kan selvfølgelig variere fra elev til elev) for at opbygge en rutine der er gavner udviklingen. Jo mere tid man bruger med musik, jo hurtigere vokser ens færdigheder. Dermed ikke sagt at man ikke kan få noget ud af undervisningen uden at øve sig, men at det afhænger af den enkeltes indsats hvor hurtigt man udvikler sig.
Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan lære hinanden at kende, og finde frem til hvad eleven ønsker at få ud af undervisningen. Jeg vil forsøge at danne mig det bedst mulige indtryk, så jeg kan give den bedst mulige undervisning fra første lektion. Ved samme lejlighed, kan vi aftale en tid for den første lektion, som foregår i mit øvelokale i Sigurdsgade på Nørrebro, eller hjemme i min lejlighed på Frederiksberg. Efter første lektion, vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.
Min erfaring som underviser
Jeg har erfaring både med at undervise privat og i musikskoleregi. Jeg har haft få længerevarende elever i elbas og kontrabas, og har primært undervist i klaver på musikskole. Jeg har mest erfaring med børn/unge i alderen 8-16 år, men har også haft et par ældre, voksne elever. Derudover har jeg igennem min uddannelse på Manhattan School of Music, undervist hele skoleklasser i musik.
Jeg elsker at undervise engagerede elever og hvis du har mod på at lære og blive bedre, er jeg sikker på jeg kan hjælpe dig, uanset dit niveau.
Min professionelle baggrund
Jeg har spillet musik i 20 år, først el-bas og klaver, siden kontrabas. Jeg er uddannet med en bachelor fra Jazz-Institute Berlin, og en netop afsluttet kandidat fra Manhattan School of Music i New York. Jeg har spillet professionelt i ca 10 år; primært jazz, men også klassisk, rock/pop og reggae. Jeg har medvirket på flere pladeudgivelser og turneret i Europa, USA og Israel bl.a.
Jeg er i øjeblikket med i to faste, albumaktuelle, projekter der begge bevæger sig inden for jazzgenren, bredt forstået: Holon Trio (findes på Spotify) og Quiet People (kun på Bandcamp).
I øjeblikket er jeg igang med at komponere musik til min debutplade i eget navn.

Jeg har i øvrigt komponeret musik for big band, strygerkvartet, nonet, og mindre ensembler, og anser komposition som en vigtig del af mit virke som musiker.

Fra 247,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2900 Hellerup

  I øvelokale

  2200 København N

Fra 247,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...