Paul J.

Paul J.

Paul J.

(2)

Om Paul J.

Nyt! Nyt! Nyt!
Nu med lyst nyt øvelokaler til rådighed. Tæt på midbyen, gratis parkering lige ved døren.
Paul er en af Nordjyllands mest erfarne og effektive lærere af messingblæsere og sammenspilsgrupper igennem næsten tre årtier. Med sin uddannelse og baggrund som professionel trompetist og violinist hos Grenadier Guards Band London igennem 13 år, uddannelse som dirigent og mastergrade i kreativ musikformidling vil Paul guide dig igennem dine første skridt som nybegynder, og hvis du vil, til en vej som professionel musiker. Flere af Pauls elever har fået eksamensbeviser igennem Associated Boards of the Royal Schools of Music i Storbritanien, gået videre til de danske og udenlandske musikkonservatorier og lever idag af deres musik - enten som underviser eller professionel spillere/ komponister/ dirigenter.

Undervisningen
Paul underviser efter ABRSM-systemet, men er præget af sin mastergrad i kreativ formidling, som han opnåede i 2008 fra Vestjysk Musikkonservatorium. Paul har udviklet sit eget system af kreativ indlæring, som er enestående, sjov og yderst effektiv. Paul underviser i alle messinginstrumenter på et højt niveau. Han har sendt elever direkte til musikkonservatorier på trompet, trækbasun, valdhorn og tuba, og musikere i alle genrer er udklækket i hans stald.

Nybegyndere
For nybegyndere skal der købes en undervisningsbog, som førsteårs materiale. Eget instrument er en nødvendighed, og Paul kan rådgive om de muligheder der findes indenfor instrumentkøb. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos eleven, men erfaring har vist at der ofte kan aftales andre muligheder mellem forælder og underviser. Mor eller far er velkommen til at være med de første timer, hvor alt forklares grundigt. Paul anbefaler at børnene har skiftet fortænder inden de begynder på messinginstrumenter.
Voksenbegyndere er lige så velkomne - alder er ingen hindring til en spændende fremtid som blæser. Videregående elever bedes forberede et stykke musik til den første time. Paul har kontakt til de fleste amatørorkestre i Nordjylland, og vil anbefale tilknytning til et af disse hurtigst muligt.

Skriv en uforpligtende besked til Paul, hvis dette har fanget din interesse!

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Valdhorn, Trækbasun, Tuba, Trompet

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Paul J.

5 (2)

Kasper H.

Oprettet den 03/01/23

Rigtigt dygtigt underviser. God til at lærer fra sig på kort tid. Skal du lærer og spille så bør i vælge Paul Venlig og flink

Tage F.

Oprettet den 21/01/21

jeg syntes Paul er meget engageret . Følger godt op på det han giver en for God til at forklare

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 6 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    9000 Aalborg Centrum

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 6 min.

Lignende undervisere

...