Paul J.

Certificeret underviser i: Valdhorn, Trækbasun, Tuba, Trompet

Certificeret underviser i: Valdhorn, Trækbasun, Tuba, Trompet


Fra 227,81 - 253,13 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Aalborg Centrum

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Paul J.

Paul er en af Nordjyllands mest erfarne og effektive lærere af messingblæsere og sammenspilsgrupper igennem næsten tre årtier. Med sin uddannelse og baggrund som professionel trompetist og violinist hos Grenadier Guards Band London igennem 13 år, uddannelse som dirigent og mastergrade i kreativ musikformidling vil Paul guide dig igennem dine første skridt som nybegynder, og hvis du vil, til en vej som professionel musiker. Flere af Pauls elever har fået eksamensbeviser igennem Associated Boards of the Royal Schools of Music i Storbritanien, gået videre til de danske og udenlandske musikkonservatorier og lever idag af deres musik - enten som underviser eller professionel spillere/ komponister/ dirigenter.

Undervisningen
Paul underviser efter ABRSM-systemet, men er præget af sin mastergrad i kreativ formidling, som han opnåede i 2008 fra Vestjysk Musikkonservatorium. Paul har udviklet sit eget system af kreativ indlæring, som er enestående, sjov og yderst effektiv. Paul underviser i alle messinginstrumenter på et højt niveau. Han har sendt elever direkte til musikkonservatorier på trompet, trækbasun, valdhorn og tuba, og musikere i alle genrer er udklækket i hans stald.

Nybegyndere
For nybegyndere skal der købes en undervisningsbog, som førsteårs materiale. Eget instrument er en nødvendighed, og Paul kan rådgive om de muligheder der findes indenfor instrumentkøb. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos eleven, men erfaring har vist at der ofte kan aftales andre muligheder mellem forælder og underviser. Mor eller far er velkommen til at være med de første timer, hvor alt forklares grundigt. Paul anbefaler at børnene har skiftet fortænder inden de begynder på messinginstrumenter.
Voksenbegyndere er lige så velkomne - alder er ingen hindring til en spændende fremtid som blæser. Videregående elever bedes forberede et stykke musik til den første time. Paul har kontakt til de fleste amatørorkestre i Nordjylland, og vil anbefale tilknytning til et af disse hurtigst muligt.

Skriv en uforpligtende besked til Paul, hvis dette har fanget din interesse!

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Paul's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler