Tomas F.

Certificeret underviser i Saxofon, Klarinet

Certificeret underviser i Saxofon, Klarinet

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos elev

I øvelokale:
2200 København N

Om Tomas F.

Tomas startede som 10 årig med at spille musik og har 40 år bag sig som underviser og musiker. Tomas underviser på konservatorie-niveau, og øvede musikere, der ønsker at udvikle deres talent.

Undervisningen
Hans undervisning er baseret på sine erfaringer som jazzmusiker/komponist og bandleader på den internationale scene, krydret med lidt indslag fra bl.a. Jerry Bergonzi, Dave Liebman og Bob Mintzers mange gode bøger om Jazzimprovisation.

Tomas har spillet klaver på gehør siden barnsben og plejer derfor, at bruge det i undervisningen som akkompagnement til eleven. Derudover bruger han også play along plader i et vist omfang. Han lægger meget vægt på at træne den gehør-mæssige side i al sin undervisning, kombineret med nodelæsning og mere bundne opgaver.

Første lektion
Det har altid fascineret Tomas at møde talenter og vejlede videre i den rigtige retning med deres spil, alt efter, hvad lige præcis deres behov er – men også at strukturere deres øvning således, at det kan give dem et godt fundament, teoretisk såvel som håndværksmæssigt.

Tomas tager desværre ikke nybegyndere - kun let-øvede og op.

Skriv en uforpligtende besked til Tomas hvis dette har fanget din interesse!

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Tomas F.

Carsten Bastholm
Suveræn lærer. Udover han spiller fantastisk er han også virkelig god til at forklare de forskellige teknikker og øvelser. Bedste underviser jeg har haft.
Bent Thomassen
Det er en kæmpe fornøjelse at studere tenorsaxofon hos Tomas Franck. Som elev står man sammen med en stor kunstner, en meget kompetent underviser, og et meget erfarent menneske. Tomas ser sine elever, og i mødekommer dem på flere planer end man selv er klar over. Jeg har haft 5 års pause fra min altsaxofon, solgt den og købt en "begynder" tenorsax, og startet hos Tomas Franck juli 2015. Jeg stiller selv krav; Tomas rydder op i tingene, vi har lavet en forventningsafstemning, og Tomas åbner konstant nye døre. Jeg kunne ike ønske en bedre underviser.

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Tomas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler