Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Undervisning i kontrabas i Nørre Alslev

Du kan lære at spille kontrabas hos vores dygtige undervisere. I undervisningen kommer du til at lege med instrumentet, lære dets rolle i musikken at kende, og spille en masse musik. Din underviser tager undervisningen i lige den retning, du har mest lyst til, mens du sideløbende lærer teknikken og teorien. Uanset om du vil spille i orkester, i band eller improvisere, går underviseren hurtigt i gang med at give dig redskaberne, så du kan have det sjovt med at spille musik på kontrabassen, med dine venner og med dig selv.

Hvordan kommer jeg i gang?

Ved at klikke ind på underviserens profilside, kan du sende ham eller hende en besked, ved at trykke på knappen ”kom i gang her!”. Herefter tager vores kontor eller underviseren selv fat i dig, og i kan aftale en første lektion. Så bliver det ikke meget nemmere. Undervisningen er fleksibel, så du vælger selv hvor mange lektioner, du vil have og hvornår du vil have dem. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe ind på kontoret på tlf.:50 50 12 03. Du kan også sende os en mail på: [email protected].

Fleksibelt klippekort

Har du planlagt et forløb på mere end 10 lektioner, kan du få rabat på dine lektioner, ved at købe et klippekort. Når du har købt et klippekort er det eneste du behøver at gøre, at kontakte din underviser, og fortælle hvornår du gerne vil have undervisning. Herefter booker underviseren dig ind på de valgte tider, og din undervisning kan begynde. Du kan se priser og typer af klippekort for din underviser, ved at logge ind på din elevprofil. Er du ikke elev endnu, vil du i forbindelse med din første booking få adgang til din egen elevprofil.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder