"Missionen bag Musikundervisning.dk er at give
flere mennesker mulighed for at opleve glæden ved at spille og synge."

Stifter Asbjørn Eggers

Om Musikundervisning.dk
Musikundervisning.dk er en ny form for musikskole, hvor undervisningen foregår ved eleven, hjemme ved underviseren eller i et øvelokale tilknyttet underviseren.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så du som elev nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så du som elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe!

Billede fra kontoret
Fra SPOT festival i Aarhus


Spørg løs!

Her har vi samlet en liste af de spørgsmål, vi oftest får her på Musikundervisning.dk. Vi har forsøgt at svare på dem så godt, vi kan, men er du i tvivl om noget så kontakt os endelig på mail kontakt@musikundervisning.dk eller ring 50 50 12 03.


Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikundervisning.dk kan du bestille undervisning ved erfarne musikundervisere, som har opfyldt vores adgangskrav. Det sikrer dig god og lærerig undervisning.

Hvordan kan jeg vide, at min underviser er sikker og kvalificeret?

De certificerede musikundervisere på Musikundervisning.dk, skal igennem en ansættelsesproces, hvor de skal underskrive en samarbejdsaftale samt indlevere en ren straffeattest og børneattest. Derudover skal de have erfaring og uddannelse indenfor musik og musikundervisning, for at blive en del af hjemmesiden.

Hvordan finder jeg den rette underviser?

Flere faktorer spiller ind, når du skal vælge den rette underviser. Du kan overveje dit ugentlige skema, dine mål med undervisningen, dit niveau, din musiksmag eller andre personlige behov. Alle de certificerede undervisere har deres personlige profil og måde at undervise på, så kig underviserens beskrivelse igennem, så du kan få en fornemmelse for, om det er en underviser, der passer dig – hvis du ikke er tilfreds med den underviser, du vælger, vil vi selvfølgelig hjælpe dig med at skifte til en anden.

Hvilken form for undervisning kan man finde på Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk tilbyder soloundervisning i de fleste instrumenter, og der kommer hele tiden nye musikundervisere til. Hvis du desværre ikke kan finde en underviser på hjemmesiden, kan du kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk eller via telefon 50 50 12 03.

Hvordan bliver jeg underviser?

For at blive underviser ved Musikundervisning.dk skal du ansøge igennem hjemmesiden. For at blive godkendt skal du opfylde følgende adgangskrav:

  • Musikpædagogisk uddannelse
  • Kandidat eller bachelor i musik (konservatoriet/universitetet)
  • Anden relevant musikuddannelse
  • Hvis ingen formel uddannelse, minimum 4 års erfaring som musikunderviser (fyldestgørende CV kræves)
  • Ren straffeattest og børneattest

Tryk på “bliv underviser” i hovedmenuen for at ansøge.

Hvor holder Musikundervisning.dk til?

Vores kontor er placeret i Aarhus, men vi har musikundervisere fra flere steder i landet.

Skal jeg medbringe et instrument til undervisningen?

Du skal oftest selv medbringe dit eget instrument undtagen ved klaver og trommer. Du vil blive kontaktet af din nye underviser, som vil give dig besked om, hvad du skal medbringe af instrument. Hvis du vil have råd og vejledning, kan du altid kontakte os på 50 50 12 03 eller kontakt@musikundervisning.dk.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min underviser?

Vi er sikre på, at vores undervisere vil give den bedste musikundervisning, men hvis du skulle være utilfreds, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en anden underviser. Kontakt os på tlf. nr. 50 50 12 03 eller via vores mail på kontakt@musikundervisning.dk.

Hvad koster undervisningen?

Der er fire forskellige timepriser på Musikundervisningen.dk. 185, 200, 225, 250 kr for 30 minutter. Derudover kan der være gebyrer til kørsel. Det er også muligt at bestille 45 og 60 minutters lektioner.

Samling af videoer

Saxofonlærer Aina fra Aarhus

Guitarlærer Jesper Westergaard i København

Violinlærer Herbert i København

Folkene bag


Asbjørn Eggers
Asbjørn er musikskoleleder for Musikundervisning.dk. Han har en baggrund som privat musikunderviser og har derigennem fået erfaring til at kunne skabe en ny slags musikskole. Asbjørn nyder selv at spille guitar i de sjældne stunder, han ikke arbejder med Musikundervisning.dk.

Mail: a@musikundervisning.dk


Asbjørn


Stina Lain
Stina er uddannet cand. it fra Aarhus Universitet. Ved siden af sin store interesse for IT, har Stina både sunget, skrevet musik og spillet violin og klaver. Sammen med Asbjørn arbejder hun på at gøre musikundervisning til noget, alle kan være med til.

Mail: stina@musikundervisning.dk
Mobil/sms: 25 94 26 06


Stina


Sofie Bækgaard
Sofie er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. Hun arbejder primært med koordinerende opgaver samt at yde service for vores elever. Hun tager hånd om den enkelte elev, og sørger for, at de får en god oplevelse med en af vores mange, dygtige undervisere.


Mail: sofie@musikundervisning.dk
Mobil/sms: 25 94 45 23


Sofie


Mikkel Nielsen
Mikkel er udannet cand. psyc, ved Aarhus universitet, med speciale i Arbejds og Organisations psykologi. Han drives af at hjælpe andre med at udvikle sig gennem musikken.


Mail: mikkel@musikundervisning.dk
Mobil/sms: 25 94 68 09


Mikkel


David Helth
David har en bachelor i Musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har de sidste år arbejdet som musiklærer og vikar på en friskole i Aarhus. David nyder at spille musik, hvor trommer er hans hovedinstrument. David har også undervist privat i både guitar, trommer og klaver.


Mail: david@musikundervisning.dk
Mobil/sms: 71 74 99 28


Britta


Anne Holm
Anne er under uddannelse som markedsføringsøkonom, og tager hånd om den enkelte elev hos Musikundervisning.dk, så eleven får den bedst mulige undervisning. Derudover arbejder hun primært med markedsføring og optimering af hjemmesiden, hvor hun gør brug af sine kreative evner.


Mail: anne@musikundervisning.dk
Mobil/sms: 25 94 69 66


Anne Holm


Maria Breiner
Maria har en bachelor i Musikvidenskab fra Aarhus Universitet og er nu i gang med at læse markedsføringsøkonomi. Maria bruger uforholdsmæssigt mange timer på at synge klassisk og eksperimenterer desuden med at lade sine klaverfingre lære at spille ukulele.


Mail: maria@musikundervisning.dk
Mobil/sms: 25 94 63 72


MariaHvordan kommer man i gang?

Du laver en forespørgsel til vores underviser via underviserens profilside, hvor du trykker på den grønne knap "send besked". Derefter vil Musikundervisning.dk og underviseren tage kontakt for at høre nærmere og svare på evt. spørgsmål. Du vil herefter aftale en første lektion med underviseren, Denne tid skal du bekræfte via den efterfølgende mail fra Musikundervisning.dk.

Når du har bekæftet den første lektion kan du ved at logge ind på hjemmesiden se info omkring din underviser, se en oversigt over betaling af undervisning og se evt. noter fra underviseren. Du vil også kunne købe et klippekort.

Køb af klippekort

De fleste af vores elever køber et klippekort efter den første lektion. Efter købt klippekort vil man kunne aftale et forløb med underviseren, som enten kan være en fast tid eller fleksible tider. Herunder kan du se vilkårne for klippekortet.


Ingen binding: Der er ingen binding ved køb af klippekort - dog frafalder mængderabatten, hvis klippekortet ønskes refunderet.

Gyldighed: Alle kort gælder 12 måneder fra købsdato.

Tilfredshedsgaranti: Hvis man ønsker en ny underviser kan dette ske uden beregning.

Fleksibilitet: Du kan løbende aftale nye tider med underviseren eller vælge at aftale en fast tid.

Musikskolekontoret

Musikundervisning.dk´s kontor har åben fra 09:00 til 16:30 alle hverdage. Ved at ringe eller skrive til os kan du få svar på dine spørgsmål, få vejledning eller en snak omkring dit forløb.

Betaling

Du betaler forud for dine lektioner og der kan ikke betales bagud for undervisningen. Du kan se en oversigt over dine betalinger når du er logget ind på Musikundervisning.dk.

Betalingen af undervisningen sker via en sikker betalingsløsning leveret af E-PAY. Få mere info ved at kontakte kontoret.

Vi tager imod: Dankort, Visa Dankort, Mastercard og Visa Electron.

Undervisningen kan ikke betales kontant ved underviseren, da de får deres løn udbetalt af Musikundervisning.dk.

Flytning af lektioner

Du vil altid kunne ændre dine tider indenfor underviserens ledige tider. Du kan bede om flytning og aflysning af timer ved at skrive til Musikundervisning.dk eller din underviser. Dog skal du huske, at det skal meldes til underviseren og Musikundervisning.dk inden 7 dage ved aflysning og mindst 24 timer ved en flytning af tid.

Aflysning af lektioner

Vi tilbagebetaler ikke for bookede lektioner medmindre de er blevet aflyst mindst 7 dage før.

Ved aflysning tidligere end 7 dage før lektionen refunderes det indbetalte beløb fratrukket et administrationsgebyr på 30 kr. Tag kontakt til kontoret for aflysning og mere info.

Hvis underviseren aflyser en lektion vil denne lektion blive refunderet uden gebyr eller flyttet til en tid der passer eleven.

Fortrydelsesret

Køb af musikundervisning ved Musikundervisning.dk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet Musikundervisning.dk er et fritids- og kulturtilbud (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. Se evt mere her.

Sygdom

Hvis du bliver syg i længere tid og har bookede tider skal du kontakte Musikundervisning.dk via mail eller telefon.

Billeder/video

Musikundervisning.dk forbeholder sig retten til at bruge billeder/video taget i undervisningssituationer, koncerter mv. til Musikundervisning.dk's brochurer, pressemeddelelser, plakater, hjemmeside og sociale medier.

Ansvar

Muskundervisning.dk sikrer en høj standard ved kun at ansætte undervisere med erfaing og uddannelse. Musikundervisning.dk tager ansvaret for, at musikundervisningen har en høj kvalitet. Hvis du alligevel skulle være utilfreds med undervisningen, så kontakt straks Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk

Spørgsmål??

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk

”Vi ser frem til at have dig som elev og hjælpe dig med at blive bedre til at spille musik. Vi vil gøre vores bedste, for at du får den bedst mulige oplevelse med os og vores undervisere”

Asbjørn Eggers, Musikskoleleder


Vores priser


Ved Musikundervisning.dk behøver man ikke at modtage undervisning en fast dag og tid om ugen. Dog kan en fast tid ved nogle af vores undervisere aftales, som især kan være en god ide ved de yngre elever. Lektionerne varer enten 30, 45 eller 60 minutter.


Hvorfor har vi forskellige priser?

Vores undervisere har forskellige uddannelser og erfaring bag sig, og derfor er der forskel på prisniveauet. Vi har adgangskrav, så alle vores undervisere har et minimumsniveau og erfaring.Priser med klippekort

Ved Musikundervisning.dk har vi god erfaring med vores klippekortsmodel. Her kan man spare op til 10 % på lektioner


Klippekort 30 min. Pris 1 (185 kr.) Pris 2 (200 kr.) Pris 3 (225 kr.) Pris 4 (250 kr.)
5 klip 925,- 1000,- 1125,- 1250,-
10 klip (spar 5%) 1850 kr. 1757,50 kr. 2000 kr. 1900 kr. 2250 kr. 2137,50 kr. 2500 kr. 2375 kr.
20 klip (spar 8%) 3700 kr. 3404 kr. 4000 kr. 3680 kr. 4500 kr. 4140 kr. 5000 kr. 4600 kr.
25 klip (spar 10%) 4625 kr. 4162,50 kr. 5000 kr. 4500 kr. 5625 kr. 5062,50 kr. 6250 kr. 5625 kr.


Klippekort 45 min. Pris 1 (277 kr.) Pris 2 (300 kr.) Pris 3 (337 kr.) Pris 4 (375 kr.)
5 klip 1385 kr. 1500 kr. 1685 kr. 1875 kr.
10 klip (spar 5%) 2770 kr. 2631,50 kr. 3000 kr. 2850 kr. 3370 kr. 3201,50 kr. 3750 kr. 3562,50 kr.
20 klip (spar 8%) 5540 kr. 5096,80 kr. 6000 kr. 5520 kr. 6740 kr. 6200,80 kr. 7500 kr. 6900 kr. kr.
25 klip (spar 10%) 6925 kr. 6232,50 kr. 7500 kr. 6750 kr. 8425 kr. 7582,50 kr. 9375 kr. 8437,50 kr.


Klippekort 60 min. Pris 1 (370 kr.) Pris 2 (400 kr.) Pris 3 (450 kr.) Pris 4 (500 kr.)
5 klip 1850 kr. 2000 kr. 2250 kr. 2500 kr.
10 klip (spar 5%) 3700 kr. 3515 kr. 4000 kr. 3800 kr. 4500 kr. 4275 kr. 5000 kr. 4750 kr.
20 klip (spar 8%) 7400 kr. 6808 kr. 8000 kr. 7360 kr. 9000 kr. 8280 kr. 10000 kr. 9200 kr.
25 klip (spar 10%) 9250 kr. 8325 kr. 10000 kr. 9000 kr. 11250 kr. 10125 kr. 12500 kr. 11250 kr.


Fordele ved klippekortet

De fleste af vores elever køber et klippekort efter den første lektion. Efter købt klippekort vil man kunne aftale et forløb med underviseren, som enten kan være en fast tid eller fleksible tider. Herunder kan du se vilkårene for klippekortet.

Ingen binding: Der er ingen binding ved køb af klippekort - dog frafalder mængderabatten, hvis klippekortet ønskes refunderet.

Gyldighed: Alle kort gælder 12 måneder fra købsdato.

Tilfredshedsgaranti: Hvis man ønsker en ny underviser, kan dette ske uden beregning.

Fleksibilitet: Du kan løbende aftale nye tider med underviseren eller vælge at aftale en fast tid.
Priser uden klippekort

Ved Musikundervisning.dk er der 4 priser for undervisningen. Vi har et højt standard niveau på hjemmesiden. Dette er på grund af underviserens erfaring.


Pris 30 min. 45 min. 60 min.
1 185,- 277,- 370,-
2 200,- 300,- 400,-
3 225,- 337,- 450,-
4 250,- 375,- 500,-


Er du allerede elev hos os?

Hvis du er elev og har haft din første lektion, skal du logge ind på hjemmesiden for at se dine lektioner eller købe et klippekort. Du kan også altid kontakte kontoret for hjælp. Klik her for at logge ind på din elevkonto!


Ønsker du at blive elev?

Hvis du ikke er elev endnu kan du enten søge efter en underviser eller et hold under find undervisning eller du kan kontakte en musikvejleder via vores telefonnummer eller mail.