Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Saxofonundervisning i Silkeborg

Musikundervisning.dk tilbyder undervisning i saxofon i Silkeborg hos uddannede og erfarne undervisere. Alle niveauer er velkomne.

Musik i Silkeborg

Silkeborg er en by med mange musikalske traditioner. En af dem er musikfestivalen Nye Hede Rytmer, som i 2014 blev en kæmpe succes. Festivalen kunne melde alt udsolgt for første gang i festivalens 32-årige historie (1983-2015). Det var to fantastiske dage i Indelukket, med solskin, gode musikalske oplevelse fra navne som D-A-D, Rasmus Seebach, Carpark North, Johnny Madsen, Shaka Loveless, Queen Machine mfl., samt et særdeles veloplagt publikum. Derudover kommer store danske musikere som Simon Kvamm, Shaka Loveless og Alphabeat fra Silkeborg.

Saxofonundervisning i Silkeborg

Undervisningen hos Musikundervisning.dk er tilpasset den enkelte elevs niveau, alder og ønsker. Målet er at gøre alle vores elever til bedre musikere. Vores undervisere har alle opfyldt vores adgangskrav, som sikrer eleven kvalificeret undervisning. Underviserne har mange års erfaring med musik og undervisning. Undervisningen planlægges i samarbejde med eleven, sådan at man som elev, har mulighed for at lære netop de ting, som interesserer én. Man kan f.eks. arbejde med kropsholdning, klang, frasering eller lære at spille sin ynglings sang. Du kan læse om vores undervisere under deres profiler øverst på siden.

Udover saxofonundervisning tilbyder Musikundervisning.dk også:

En del af træblæserfamilien

En saxofon er et instrument af typen træblæser, selvom den normalt er lavet af messing. Grunden til at saxofonen er kategoriseret som en træblæser, er at saxofonbladet typisk er lavet af træ, og uden et saxofonblad kan man ikke få lyd ud af instrumentet. De almindeligste typer saxofon er sopran-, alt-, tenor- og barytonsaxofoner. Saxofonen bruges i de fleste genrer. Mest kendt er den nok for sin rolle i jazz sammenhænge, men saxofonen bliver også brugt i klassisk musik og regnes for et vigtigt instrument inden for den nyere kompositionsmusik. Desuden er saxofonen kendt fra pophits som Moonjams.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog