Trommeundervisning

Modtag trommeundervisning


Ønsker du at lære eller at blive bedre til at spille på trommer? Så er det en god ide at modtage undervisning af en erfaren trommeunderviser. Musikundervisning.dk har kun kompetente og dygtige undervisere, som alle her flere års erfaring med musik. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning, og bliver endnu bedre uanset niveau og alder, da vi tilbyder undervisning til alle!

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!


Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er både muligt at modtage sæsonforløb, holdundervisning, duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner.

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk:

Skal jeg have mit eget trommesæt?


Det er altid en god ide at have sit eget trommesæt, da man herved har mulighed for at øve sig mellem lektionerne. Hvis man er ny på trommerne, kan det dog være en ide at vente til efter et par lektioner, så man er sikker på, at man vil fortsætte på at spille på trommer. Det er altid en mulighed at modtage vejledning fra sin musikunderviser eller Musikundervisning.dk, hvis man er i tvivl. Du kan her læse mere om vejledning og gode råd til at spille på trommer.

Kontakt?


Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken