Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Violinundervisning

Maja J.

Underviser i Violin

Maja, født i 1985, er opvokset i Silkeborg og uddannet Cand. Musicae (musikpædagog og performer) f...


Sorring

200,00 kr.

pr. 30 min.

Anna S.

Underviser i Violin

Anna har en Kandidatgrad i violin og pædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Anna ...


Kongens Lyngby

200,00 kr.

pr. 30 min.

Ulf Peter

Underviser i Violin Klaver

Peter er 43 år og er uddannet i violin og kammermusik ved Musikhøjskolen i Oslo. Peter arbejder so...


Hellerup

185,00 kr.

pr. 30 min.

Iveta L.

Underviser i Violin Bratsch

Iveta L. Episcopo er uddannet violinist og violinspilunderviser med diplomeksamen i violinspil og vi...


Valby

200,00 kr.

pr. 30 min.

Caspar P.

Underviser i Violin Hørelære Musikteori Nodelære Musikhistorie Bratsch

Caspar er uddannet musikpædagog med violin som hovedfag – dels fra Syddansk Musikkonservatorium; ...


Marslev

200,00 kr.

pr. 30 min.

Bruno S.

Underviser i Bratsch Violin

Bruno Sanches har erfaring med at undervise både begyndere og øvede fra 6 til 70 år. I sin underv...


Odense C

200,00 kr.

pr. 30 min.

Iulian T.

Underviser i Violin

Iulian begyndte at spille violinen i en alder af 5 år og fik sin musikuddannelse både i performanc...


Brønshøj

185,00 kr.

pr. 30 min.

Veronika M.

Underviser i Violin

(English text below)<br /> <br /> Veronika startede med at spille violin som seks årig. Hun gennemf...


Odense C

185,00 kr.

pr. 30 min.

Eva L. S.

Underviser i Violin

Eva holds a Master's Degree at Maastrcht Conservatorium (Netherlands) where she studied for two year...


Aarhus N

185,00 kr.

pr. 30 min.

Louise S.

Underviser i Violin Bratsch

Louise er uddannet i violin, musikpædagogik og ensembleledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og...


Kolding

185,00 kr.

pr. 30 min.

Om violinen

Violinen kan besynge den store sublime skønhed, den kan klage sig noget så inderligt, svæve ubegribeligt let og skære skarpt gennem lyden af et helt symfoniorkester. Den kan spille komplekst og køligt eller sødt og sjælfuldt, og positionen som førsteviolin er forbundet med så megen passion, personlighed og prestige, at den næsten når divadimensioner på den klassiske musiks store scener verden over.

I en helt anden grøft finder man folkemusikkens violin – det man i country også kalder “fiddle”. Sammen med instrumenter som harmonika og banjo spiller den op til dans og fører an i de lystige melodier, som alle kan synge med på – også hvis man ikke kan noder eller ved, hvem Mozart er.

Violinundervisning når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille violin? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren violinlærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan foregå både hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Skal jeg have min egen violin?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have din eget violin, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som violinist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din underviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type violin du skal anskaffe.

Violintype

Først skal du dog beslutte, om du vil dygtiggøre dig på violin eller bratsch. De to navne refererer til instrumentets størrelse og toneleje i forhold til instrumentgruppens samlede spændvidde.

Violinen har den lyseste klang, der skærer tydeligt igennem, hvorimod en bratsch har et varmere og dybere klingende udtryk, der nærmer sig cello. Typisk har violinen solostemmen, mens bratschen leverer harmonistemmen. Valget af instrument påvirkes naturligvis også af, hvilken genrer man vil spille.

Hvem er jeres violinundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores violinundervisere og søge efter enkelte undervisere via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du også kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Få op til 10% rabat på violinundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på violinundervisning. Vores klippekort fås til 10, 20 eller 25 lektioner og giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på din undervisning, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail >[email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 1. Saxofonundervisning i København
 2. Saxofonundervisning i Aarhus
 3. Saxofonundervisning i Aalborg
 4. Saxofonundervisning i Odense

FAQ


 • Direkte kontakt til undervisere
 • Priser og binding
 • Typer af undervisning
 • Lån og leje af instrument?
 • Begynder, øvet eller ekspert?
 • Skal man kunne noder?
 • Udbyder I kun klassisk violinundervisning?
 • Undervises der i Suzuki-metoden?
 • Børn
 • Seniorer

1. Direkte kontakt til undervisere

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden. For at kontakte underviserne direkte kræver det, at man opretter en elevprofil. Profilen er uforpligtende, og vælger man at købe lektioner, foregår al kommunikation ligeledes via profilen, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter.

2. Priser og binding

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet. Der er ingen binding på enkeltlektioner hos musikundervisning.dk, og man har selv kontrol over fornyelse af betalingen.

3. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

4. Lån og leje af instrument?

Det er ikke muligt at leje eller låne instrumenter hos musikundervisning.dk, men visse undervisere kan være behjælpelige i den sammenhæng. Det vil typisk fremgå af deres underviserprofil.

5. Begynder, øvet eller ekspert??

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

6. Skal man kunne noder?

Man skal ikke kunne noder i forvejen for at melde sig til violinundervisning. I lektionerne vil nodelæsning på sigt komme til at udgøre en vigtig del, og forløbet planlægges hensigtsmæssigt, så alle kan være med.

7. Udbyder I kun klassisk violinundervisning?

Nej, vi har også undervisere, der er kompetente inden for folkemusikalske og andre traditionelle genrer. Se mere i underviserprofilerne.

8. Undervises der i Suzuki-metoden?

Ja, en række af vores violinlærere underviser i flere metoder, herunder Suzuki. Se mere i underviserprofilerne.

9. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

10. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Uanset dine forudsætninger kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 1. Sangundervisning
 2. Klaverundervisning
 3. Guitarundervisning
 4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at blive sangunderviser?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede sangundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv sangunderviser i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk