Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bliv trommeunderviser i Thyborøn!

Brænder du for at undervise i trommer? Og vil du gerne have andre til at lave det administrative arbejde? Eller kunne du godt bruge en hjælpende hånd til at promovere dig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye trommelærer! Vi søger dygtige og erfarne trommeundervisere i Thyborøn, som skal være med til at skabe de bedste rammer for privat musikundervisning. Her kommer du til at arbejde i trykke rammer, samt at blive en del af et større fællesskab.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, med samlingspunkt på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele landet, men vi mangler flere - og derfor skal vi bruge trommeundervisere i Thyborøn! Som dygtig og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som trommelærer i Thyborøn. Vi tilbyder fleksible løsninger, samtidig med, at vores undervisere kan sætte sit eget præg på undervisningen.

Har ud brug for mere information? Så kan du her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Står du og mangler svar på nogle spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk? Så tag endelige kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Så står vi klar til at besvare dine spørgsmål, eller blot at tage en snak om samarbejdet.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder