Bliv underviser på Musikundervisning.dk

Vi skaber et team af de bedste private musikundervisere i hele Danmark.

Vi forestiller os, at du opfylder minimum et af følgende punkter:

  • Have minimum en bachelor inden for et musikfagligt speciale
  • Være en etableret eller aspirerende professionel musiker
  • Have minimum 4 års relevant undervisningserfaring

Når det er sagt, så er vi klar over, at musikalitet kan komme mange steder fra. Vi er åbne overfor, at du kan have tillært dig dine evner og din erfaring på andre måder.

Start ansøgning

Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår for vores musikundervisere og vores Datahåndtering.

Allerede startet på en ansøgning?

Musikundervisning.dk sørger for et utroligt godt og hensynsfuldt bagland til sine undervisere i form af yderst kompetent ledelse, kontorpersonale og teknisk personale. Jeg føler mig tryg og velkommen her. Jeg underviser udelukkende online og er helt utroligt glad for musikundervisning.dk`s hjemmeside hvor jeg blandt andet kan undervise via mit skema ved at klikke på elevens oprettede tid. Så smart fundet på!

Kirsten Helfrich
Violinunderviser, Musikundervinsing.dk

Positiv: Kommunikation, Kvalitet, Professionalisme, Værdi Musikundervisning.dk er en professionel og effektiv platform, som både er givende for undervisere og elever. Systemet er enkelt og lettilgængeligt for både undervisere og elever. Platformen klarer alt det praktiske, så man kan fokusere på det pædagogiske og faglige, når man selv underviser.

Charlotte Ljungstrøm
Sangunderviser, Musikundervinsing.dk

Har du spørgsmål?

Vi har samlet svarene på de oftets stillede spørgsmål i vores FAQ Læs vores FAQ her.

Hvordan fungerer processen?
Send os din ansøgning og færdiggør din profil. Vi har stor fokus på sikkerhed, og din ansøgning vil først blive vurderet af vores team, når du har gennemført alle steps i processen. Inden din profil kan blive offentliggjort, skal vi sikre os, at du har rene børne- og straffeattester. Din profil vil herefter blive offentliggjort, og vores team vil investere ressourcer i at sikre, at din profil dagligt vil blive set af tusindvis af mulige elever. Vi forbeholder os retten til at afvise ansøgninger, som vi ikke føler er et godt match. Hvis du er usikker på om du er kvalificeret, så er du velkommen til at sende os en mail inden du starter din ansøgning.
Når du er i gang
Du vil drage fordel af vores besked-, booking- og betalingssystem, som vil hjælpe dig med alle aspekter af administrationen som musikunderviser. Du vil også få adgang til værktøjer som vores specialdesignede Online Classroom til online undervisning, vores system til fildeling og meget mere.
Hvad med betaling?
Du vil hver måned få udbetalt løn for dine afholdte timer. Din løn udbetales som A-indkomst, hvor vi automatisk indberetter til skat og indbetaler feriepenge til feriekonto (12,5% af din løn). Du har selv fuld kontrol over dine priser, og kan både regulere dem op og ned. Du kan dog aldrig vælge en løn under den gældende minimumsløn, som er fastsat i overenskomsten med DMF. Administrationsgebyret varierer, men kan komme helt ned på 10%.