Klaverundervisning

Klaverundervisning hos Musikundervisning.dk

Her har vi samlet lidt info omkring klaverundervisning hos Musikundervisning.dk, samt et par gode råd og ting der er værd at vide, inden du starter på din undervisning i klaver.

 

Om klaveret

Med sine 88 tangenter er klaveret fuld af muligheder. Pianistens to hænder kan udgøre et helt orkester i sig selv og både spille melodi, akkorder og basgang på samme tid. Nogle af verdenshistoriens største musikalske værker er skrevet ved klaveret, og det samme er mange udødelige popsange. Hvis man gerne vil have en bred forståelse for musik og kunne indgå i mange sammenhænge hele vejen fra forsamlingshuset til koncertsalen, er klaveret det helt rigtige sted at starte.

 

Klaverundervisning når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille klaver? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren klaverlærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme hos dig selv eller online - alt efter, hvad der passer dig bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

 

Skal jeg have mit eget klaver når jeg begynder undervisningen?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have dit eget klaver, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som pianist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille klaver. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din klaverunderviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type klaver du skal anskaffe. Det er de færreste, der starter med at købe et flygel – i stedet vil et opretstående klaver, et digitalt klaver eller et keyboard give god mening for de fleste.

 

Hvem er jeres klaverundervisere?

Hos Musikundervisninger.dk ansætter vi kun undervisere, som er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

 

Hvordan kommer jeg i gang med klaverundervisning?

Alt, du skal gøre, for at komme i gang med privat klaverundervisning, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores klaverundervisere under vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

 

Privat klaverundervisning

Hos Musikundervisning.dk finder du et stort udvalg af dygtige klaverundervisere, som tilbyder privat klaverundervisning. Vi har undervisere fra næsten hele landet og til alle niveauer, så du kan helt sikkert finde en, som passer til dine behov og ønsker. Du aftaler selv med underviseren, hvor undervisningen skal foregå og hvor ofte. Undervisningen kan derfor både foregå hjemme hos dig, eller i et øvelokale.

 

Lær at spille klaver som voksen

Som voksen lærer man på en anden måde, end man gør som barn. Men det betyder ikke, at du ikke kan lære at spille klaver som voksen – for det kan du sagtens. Det kræver blot en dygtig og erfaren klaverunderviser, og dem har vi heldigvis mange af hos Musikundervisning.dk. Vores hjerner kan nemlig trænes hele livet - uanset alder. Men måden, vi tilegner os viden og nye færdigheder på, ændres. Som børn har vi en mere legende tilgang til læring, end vi har som voksne. Som voksen vil vi i stedet forstå, hvad vi laver. Det kræver derfor vedholdenhed og tålmodighed, at lære at spille klaver som voksen.

 

Få op til 20% rabat på klaverundervisningen

MMed et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på klaverundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her.

 

Find klaverundervisere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig klaverunderviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i klaver flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du bl.a. har mulighed for at få undervisning:

 

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Kontoret kan kontaktes på mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!