Sådan fungerer det

Start din søgning

Søg blandt hundredvis af professionelle musikundervisere, som alle har gennemgået en individuel godkendelsesproces inkl. tjek af børne- og straffeattest. Indtast hvor du bor og brug de forskellige filtre til at finde en underviser det du leder efter.

Søg blandt hundredvis af professionelle musikundervisere
Send en besked til en eller flere undervisere

Send din første besked

Send en besked til en eller flere undervisere som du finder interessante og fortæl hvad du leder efter. Du opretter blot en konto, når du sender din første besked. Fra din konto kan du administrere kommunikation, fremtidige lektioner, betalinger osv. Det hele er samlet på ét sted.

Hold øje med din indbakke

Så er du klar til at bruge indbakken. 98% af underviserne svarer inden for 24 timer. Se deres besked og svar via indbakken på din konto. Vi giver besked på mail, når du har en ny besked.

Så er du klar til at bruge indbakken
Aftal dato og klokkeslæt for en lektion

Aftal første lektion

Aftal dato og klokkeslæt for en lektion. Din underviser sørger for bookingen, som vil fremgå af din konto. Den første lektion er perfekt til at lære din underviser at kende og lægge en plan for din læring og musikalske rejse.

Forudbetaling af lektioner

Betal lektioner på din konto eller fra underviserens offentlige profil. De fleste vælger klippekort. Der er nemlig rabat på helt op til 20% på klippekort samt fleksibel betaling med ratebetaling. Ubrugte klip kan refunderes i op til to år. Du kan se priser på underviserens profil og i din indbakke.

Betal lektioner på din konto
Så spiller det

Så spiller det!

Så er du klar til at udforske musikkens verden med din underviser. På den første lektion kan I snakke om hvor tit du ønsker undervisning og drøfte længden på lektionerne. Uanset om det er en time hver uge ugen eller 30 minutter indimellem er Musikundervisning.dk her for at støtte dig og gøre det nemt at arrangere lektioner.

Er du klar til at finde din nye underviser?

Find et hold eller et event

Indtast instrument eller by/postnummer for at finde hold, arrangementer eller events, der er tæt på dig. Alle undervisere gennemgår tjek af sikkerhed og faglighed før de tilbyder undervisning. Derfor kan du være sikker på, at hold på Musikundervisning.dk har en ordentlig kvalitet.

Indtast instrument eller by/postnummer
Bekræft din plads på holdet

Tilmeld dig og og få din plads

Bekræft din plads på holdet eller til arrangementet ved at følge instruktionerne på siden for at tilmelde dig og betale. Du bliver du bedt om at oprette en konto hvis du ikke har en i forvejen. For at sikre god kvalitet er pladserne begrænsede og tilbydes efter først til mølle-princippet.

Begynder du med en intro-lektion?

Nogle hold begynder med en intro-lektion. Det er en slags smagsprøve, hvor du kan opleve indholdet, før du forpligter dig. Underviseren vil instruere dig i, hvad du skal gøre, hvis du gerne vil tilmelde dig hele perioden bagefter.

public/about_us.how_it_works_group_ection_3_img_alt
Brug indbakken på din konto

Introducer dig selv

Brug indbakken på din konto til at skrive med andre tilmeldte til holdet. Hvis du har spørgsmål forud for lektionen, kan du også sende en besked til din underviser inde fra din konto.

Forbered dig til første lektion

Kom godt i gang og sørg for, at du har alt det, du har brug for, for at det bliver en god lektion. Din underviser vil fortælle dig, om du skal medbringe noget. Sørg for at komme i god tid. Du kan evt. dobbelttjekke din rute, hvis det er et nyt sted for dig.

Kom godt i gang
Hold, events og særlige arrangementer

Så er det tid til musikken!

Hold, events og særlige arrangementer er skabt for at underbygge filosofien om at dét at lave musik, er mere meningsfuldt, når det sker i fællesskab. Nyd oplevelsen - frem for alt handler det om at have du skal nyde musikken og alle dens kvaliteter.

Er du klar til at søge efter holdundervisning?