Guitarundervisning, når det passer dig

Lær at spille på guitar med en erfaren og kompetent guitarunderviser fra Musikundervisning.dk. Hos os finder du både undervisere til elektrisk guitar & akustisk guitar. Hvis du har et ønske om at lære at spille guitar eller blive bedre til at spille guitar, så er det en god idé at tage timer hos en erfaren guitarlærer.

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med undervisning i guitar. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved dig selv eller online - alt efter, hvad der passer dig bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at få et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

 

Elektrisk guitar og akustisk guitar

Hos Musikundervisning.dk finder du både undervisere til elektrisk guitar og akustisk guitar. Du bestemmer naturligvis selv, hvilken type guitar, du helst vil lære. Det er en skrøne, at man nødvendigvis skal starte med at lære akustisk guitar først. Man kan sagtens lære elektrisk guitar, selvom man ikke kan spille på akustisk guitar. Den helt store forskel mellem en elektrisk guitar og akustisk guitar er, at en akustisk guitar typisk er lavet af træ, mens en elektrisk guitar – som navnet antyder – er elektrisk og skal tilsluttes en forstærker, for at producere lyd.

 

Lær at læse noder på guitar

Hvis du har et ønske om at lære at spille guitar, kommer du ikke udenom at lære at læse noder. Hvis du ikke har erfaring med at læse noder på guitar, kan noder let forekomme som ren volapyk. Men faktisk er det ikke så svært at lære at læse noder – det kræver blot, at du har en dygtig underviser. Og dem finder du heldigvis et stort udvalg af på Musikundervisning.dk. En node er et udtryk for en tones højde og varighed, og selvom det måske lyder lidt tørt, så er det faktisk både sjovt og spændende, at lære at læse noder. Og når du først har lært det, vil du være i stand til at spille alverdens sange og melodier på din guitar.

 

Få op til 20% rabat på guitarundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på guitarundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her. 

 

 

 

Find guitarundervisere i hele landet

Ønsker du at få guitarundervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Musikundervisning.dk finder du guitarundervisere fra næsten hele landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 

 

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes mandag til torsdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside